Auto-save Microstation, deaktiver den

 

Når vi er nye i Microstation, gjør vi vanligvis alvorlige feil fordi Autolagring er aktiv. Vanligvis brukes den ikke i AutoCAD, selv om den eksisterer fordi den påvirker maskinens ytelse.

Faren

Jeg husker at da jeg møtte Microstation for første gang, åpnet jeg et konturkart og begynte å leke med informasjonen og prøvde å forstå likheten med AutoCAD. Så jeg prøvde en manual med likheter som brakte versjon J, trim, forskyvning, kopiering, flytting, rotasjon, eksplodering, peditering ...

Litt skuffet over at enkelheten til AutoCAD virker kompleks i Microstation, lukket jeg Microstation. Ups!

Da jeg åpnet det igjen hadde jeg allerede ødelagt alt ... Jeg ble stille gal og fire dager senere husker jeg at avdelingslederen ringte oss alle og ønsket å drepe alle som hadde gjort skaden ... hehe, prostitusjons-gajes.

År senere, i varmen fra en god cappuccino, fortalte jeg ham at jeg hadde vært og latteren smakte nesten som kaffe ... som Gabriel García Márquez sier, en gardin.

autosave microstation

Fordelen

Microstation bringer muligheten for automatisk lagring som standard, og generelt deaktiverer vi den ikke fordi den ikke påvirker maskinens hastighet og sparer oss for å jobbe med RAM og trykke på lagre-knappen. 

Deaktiver automatisk lagring

Hvis du vil deaktivere automatisk lagring, går du til "arbeidsområde / preferanser / operasjon"og her deaktiverer vi alternativet"Lagre designendringer automatisk"

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.