ESRI MapMachine, tematiske kart online

MapMachine er en tjeneste fra ESRI til National Geographics, hvor du kan se tematiske kart over forskjellige steder i verden.

Kart over Venezuela

Kart over Venezuela, befolkningsfordeling

Ganske interaktiv og praktisk. Blant alternativene som kan vises:

 • statistiske data
 • klima
 • befolkningstetthet
 • risiko og sårbarhet
 • satellittbilder
 • motorveier
 • Data for turister
 • og andre.

Veldig bra alternativ ... og enkelt.

6 svar på "ESRI MapMachine, online temakart"

 1. Assalomu aleykum, men geografiya fani o'qituvchisiman, manashu ArsGIS dasturi programmasini qanday skachat qilsam bo'ladi, pullik bo'lsaxam yaxshi bo'lardi.

 2. Hei god ettermiddag, hvis jeg har georeferert informasjon med muncipal detalj, f.eks. mord for Mexico etter kommune og jeg vil lage et tematisk kart, er det noen online ressurs som er sikker og effektiv som tillater meg å laste opp dataene og få det tilhørende tematiske kartet?

 3. Venesuela er en god far og det beste. Jeg ville ha mer informasjon, men jeg fant det ikke. Dessuten er kartet veldig bra, men jeg trengte det tematiske kartet over Venezuela, men vel uansett, takk å besøke Venezuela og du vil se at min far elsket meg veldig, Vel, ta godt vare på deg selv.
  Jeg er sarahi, og pass deg snart.
  jajajajajajajajaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

 4. veldig bra siden, men som jeg får de tematiske kartene over Venezuela
  takk

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.