…for nå…

Akkurat som nostalgi skiftende kontekst begynner å klø ... Jeg dele farvel en av de beste jeg har sett fra en av mine mentorer.

 

du egeomatesSiden jeg ikke ønsket å inkludere deg i den generelle og institusjonelle avskjeds-e-posten (du er noe annet), kommenterer jeg at:

Å være 09: 30 28 dagen i juni i år 2013 etter fødselen av vår Herre, undertegnede for å avslutte sin oppholdstid i kontoret som ligger på dette stedet kalt Honduras.

Min lille tilbøyelighet til sentimentalitet og tårevåte utstillinger er velkjent, selv om jeg, på grunn av å være oppriktig, må innrømme en indre bevegelse av sorg og uro. Og det er at på hvert sted du er, lar du noe og noe være med deg. Det andre er gode ting, det første håper jeg også.

Jingo Jeg kan ikke nekte for det har vært en glede å jobbe med dere alle, og mens du er gode fagfolk hver på din side kan ikke ignorere at er bedre mennesker (et faktum som er vist i det jeg har måttet tåle ).

Jeg ønsker deg ikke lykke til, for du vil sikkert ha det. Bare at du fortsetter med føttene på bakken og at de ikke selger deg små speil (det viktige er alltid det viktige i alle land), og de spanske baskene vet noe om det.

En stor klem til alle, og ser deg

Agur eta laster ikusiko dugu

Jeg vil ha tid for daggry å forberede noe med følelsen som bringer en smoothie Herba liv når bare plystre av vekterne lyd og kriblende TV minner om at den lokale kanalen og sendte sine folk til å hvile.

Jeg har alltid sagt at den eneste måten å forlate noe du gjør, og at du verdsetter så mye ... er å finne noe annet som er så spennende for geosmoking på den eneste måten jeg vet - til det ytterste. Og det øyeblikket har kommet akkurat i dag når en syklus slutter og en ny begynner.

Foreløpig er det ikke så mye mer å si. Det er tråder å koble til, relasjoner å resirkulere, vennskap å beholde ... dette er ikke noe nytt. Hva er nytt: Integrering av et tverrfaglig team på høyt nivå, utforming av et system i Paradigm, bruk av metrisk 3 og tenkt å bringe Land Administration Domain Model til virkelighet ... det er adrenalin nok til å skille grensen mellom kafferøyk og den kondenserte versjonen av Inspirasjonen.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.