... for nå ...

Akkurat når nostalgi med skiftende kontekst begynner å skrape ... deler jeg en av de beste farvelene jeg har sett fra en av mine mentorer.

du egeomatesSiden jeg ikke ville ta med deg i den generelle og institusjonelle posten av farvel (du er en annen ting), har jeg kommentert deg at:

Å være 09: 30 28 dagen i juni i år 2013 etter fødselen av vår Herre, undertegnede for å avslutte sin oppholdstid i kontoret som ligger på dette stedet kalt Honduras.

Min lille predisposisjon til sentimentalitet og tårefulle skjermer er velkjent, selv om jeg ved å være ærlig, må bekjenne en indre bevegelse av sorg og ubehag. Og det er det på hvert sted at du forlater noe og noe du tar. Den andre er gode ting, den første jeg håper det også.

Jingo Jeg kan ikke nekte for det har vært en glede å jobbe med dere alle, og mens du er gode fagfolk hver på din side kan ikke ignorere at er bedre mennesker (et faktum som er vist i det jeg har måttet tåle ).

Jeg ønsker ikke deg lykke, for du vil sikkert ha det. Bare hold føttene på bakken og ikke selge speil (det viktige er alltid viktig i noe land) og den spanske Vasco vet noe om det.

En stor klem til alle, og ser deg

Agur eta laster ikusiko dugu

Jeg vil ha tid for daggry å forberede noe med følelsen som bringer en smoothie Herba liv når bare plystre av vekterne lyd og kriblende TV minner om at den lokale kanalen og sendte sine folk til å hvile.

Jeg har alltid sagt at den eneste måten å forlate noe du gjør, og at du verdsetter så mye ... er å finne noe annet som er så spennende for geofumars kunst, den eneste måten jeg vet - til grensen. Og det øyeblikket er kommet akkurat i dag som lukker en syklus og starter en ny.

For nå er det ikke mye mer å si. Det er tråder som kobler relasjoner resirkulere, bevare vennskap ... dette er ikke noe nytt. Av den nye: Integrere et tverrfaglig team av høyt nivå, designe et system Paradigma, ved hjelp Métrica 3 og tenkning til virkelighet Land Administration Domain Model ... er det tilstrekkelig å skille grensen mellom røyk kaffe og komprimert versjon av adrenalin inspirasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.