ArcGumentos ingenting romlig

Men det var første gang jeg så deg, fikk jeg inntrykk av at tomten stilene dine var ute av mitt nivå, kanskje fordi den første versjonen de viste meg, var veldig pent justert til din smak; Jeg trodde selv at det var GeoPDF siden de dagene.  tristeza_imagem Da ble jeg forvirret med det grunnleggende rgb din etiketter, derfor hadde jeg mot til å utforske kartvisningen og oppdage at du ikke virket så komplisert. 

Vanskelig å forstå mens du foretrekker å kutte venene med det arkaiske advent, du lot til å migrere til Avenue og halvparten av tiden du brukte den på form filer at jeg likte hver helg ... uansett hva i hver Utvidelse at vi pleide å ha en fil med det samme kjedelige navnet og tre bokstaver etter perioden ... til vi landet i sårbarheten til prg.

Nei, det er at ting ikke alltid er kompliserte, men jeg er ærlig, noen av dine kriterier topológicos nå er de ut av noen dødelige, før vi løst dem på andre måter ... men ikke ... bare i geodatabase og det cliché at alt er enterprise knuser meg. Ja, jeg elsker det nye funksjonsklasser, stille domener, du ser vakker ut, spesielt når du ser meg synge i det smilet som klør nostalgi ... den første uken da vi unngikk den ekstra filen av MrSID. Deretter ECW villig stjal ideen, men jeg savner den enkleheten av de høyeste nivåene av din MDT, Med gjengivelse som standard, men uten å myke til det ytterste.

Nei, jeg savner alltid å se deg, hva skjer er det nå legger du pris på alt WMS det blir komplisert, du ville ikke forvente mindre enn funksjonstjenester og over 1.03. Nei, standardene OGC Jeg bryr meg ikke, selv om jeg måtte gå ArcIMSbryte kokosnøtten med ArcObjects og tunnel i ArcSDE; så lenge du garantert at du vil gjøre det direkte fra basen av Oracle 10g.

Vi her, vi har løst mange ting med API de Javascript, de fleste, når noen har spurt. Hvis det var opp til meg, flørte jeg med ham Open Source, kanskje snill BSD selv om det ikke har vært nødvendig; men jeg forteller deg om det var deg og modellen inkluderte å rekonstruere det opprinnelige scenariet på nivået av kunde, Ville jeg være villig til å migrere en god del av mine dager til dbf enkelt, det spiller ingen rolle å begrense poster og tilbringe en god tid på bordet tegn. Vel, bare ekstremt, ikke for å sette en aksent på babyen, det høres rikere ut, men på grunn av spørsmålstegnene, var det det som forårsaket indeksert Jeg antok romlig forrige gang.

Me? Jeg foretrekker C # .NET y Flex, Python slik at de ikke glemmer meg, JDK så den andre halvparten vet ikke. Ingenting tungt på skrivebordet, alt fra server av implementering for å respektere merkevaren og jeg er fornøyd, selv om vi også jobber med konkurransen, en formue, men her blant oss, i min Acer har jeg Bærbare Qgis å huske at en dag verden hadde 16 biter

Nei, jeg forventer ikke det som ikke kan være. Vær bra.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.