Slik kobler du til Internett på eksterne områder

Jeg har alltid lurt på hva jeg ville gjort hvis jeg måtte reise til en liten by, hvor tilgangen til tilkoblingen vi liker i byen er begrenset. Mer enn våre hobbyer for samspillet som fulgte med Internett, gjør oss veldig bevisste på nye e-postmeldinger, nyheter på sosiale nettverk eller direktemeldinger.

For et par uker siden kunne jeg vise det, da jeg dro på påskeferie. På veien la jeg merke til at mobilsignalet var dårlig, så modemet svarte aldri; Selv om Roaming-kontoen bare når meg som om jeg hadde brukt den. Da jeg spurte eieren av det lille fjellhotellet om trådløs, så han meg igjen som om jeg var et merkelig dyr, han fortalte meg at folk kom dit for å koble fra ... og han anbefalte en internettkafé nesten 45 minutter unna.

adsl online

Det var interessant å leve en dag uten å se posten, umoderert kommentarer nettstedet uten statistikk Analytics, men jeg redd trangen potensielle kunder av produkter eller tjenester som vi tilbys, og hvor ikke responderer på følgende 6 timer kan være Scam tegn eller uansvarlighet.

Og da, i de overraskelsene som livet gir meg, fant jeg en fallen spanjør fra Gijón liggende på en hengekøye, med sin iPad mini snakkes via FaceTime; Som jeg vet at denne tjenesten krever bredbånd, nærmet jeg ham og endte opp med å lære mer enn det jeg forventet.

For noen år siden ville det vært umulig, men veldig dyrt å tro at vi kunne ha bredbåndsatellittilgang. Tenker at nå kan oppnås med priser som spenner fra 24,90 Euro per måned, overrasker oss; Og i denne teknologien har gjort store fremskritt tross prinsippene er ganske lik vanlig telefoni overføring, nå tilbyr Internett, TV og telefoni i samme plan.

Dette er den Asymmetrisk digital abonnentlinje, kjent med sin akronym på engelsk ADSL (Asymmetrisk Digital Subscriber Line), hvor innovasjon er kjent DSL nedlasting og opplasting av data asymmetri kan spille med retnings for permanent signal; i motsetning til konvensjonelle telefoni signal hvor dette ville ha ført til en forferdelig konto i slutten av måneden.

I markedet nå er det to måter å skaffe seg adsl via satellitt:

Gjennom et ensrettet system. Dette er ideelt hvis du vil ha en separat kontrakt på telefonens internettjeneste.

I tilfellet i Spania SkyDSL gir det månedlige tjenester fra 24,90 € med en hastighet på 1,5 Mbit / s, som jeg tror er akseptabelt dersom det anses at Internett er ikke en distraksjon til barn i å se videoer på Youtube etter lekser, men et verktøy for å koble til faglig eller forretningsmessig rutine.

Ulempen er alltid i båndbredden vi ønsker i forhold til opp / nedgrensen. Generelt er nedlastingen høyere enn opplasting, men det er spesielle tilfeller som når vi bruker FTP til å laste opp informasjon til en server.

Gjennom et birdirect system. I dette tilfellet brukes et spesielt modem, med mer akseptable flatrate hvis vi vurderer det adsl via satellitt som SkyDSL i sin Flat S-rate, tilbyr den 6 MB nedlastning til bare 39.80 Euro. Nesten samme pris tilbyr Quantis.

I andre år, når jeg husker å bli frustrert av dårlig signalkvalitet når jeg implementerer kadastrale systemer i kommunene, tror jeg at vi nå har mange bedre alternativer. I tillegg har teknologiene forbedret kapasiteten til å betjene data via webtjenester og ikke råfiler eller terminaltjenester.

En av begrensningene var alltid at antennen og tilbehørene var vanskelige å oppnå; da ble de foreldet. For tiden tilbyr tjenesteleverandørene utstyr til leie eller innskudd uten å måtte foreta investeringer.

Så hvis du tenker på å trekke deg tilbake til gården din og er redd for frakobling ... er det verdt å konsultere lokale leverandører av adsl via satellitt.

 

 

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.