AutoCAD: Slik plasserer du tekst justert til en lysbue

La oss anta at vi har en tekst, som vi vil plassere justert på en bue. Det fungerer nesten som Corel Draw gjør, jeg bruker AutoCAD 2009 selv om kommandoen er eldre enn Almeida med sin galskap men jeg tar det med etter å ha sett flere henvendelser i fora og Yahoo Answers.

1. Arctext kommando

Det er det samme som ArcAlignedText

autocad 2009 kommandostekst

2. Vi velger bue

3. Vi angir egenskapene til teksten

 • på bue, ned osv.
 • Venstre, høyre eller venstre justert
 • Skrifttype
 • Høyde på tekst
 • Breddefaktor
 • Offsett over tekst eller slutt
 • Og selvfølgelig, legg teksten vi vil ha; i dette tilfellet plasserer jeg du egeomates

4. klar

 autocad 2009 kommandostekst

Teksten kan redigeres, ved å bruke samme kommando og berøre den, eller ved å åpne egenskapspanelet.

Det er der, i readme først ????

11 Svar på "AutoCAD: Hvordan plassere tekst justert til en bue"

 1. Jeg har 2012-autocad installert på datamaskinen min, men etter at testtiden er utløpt, hvordan kan jeg aktivere den på nytt?

 2. Beklager, men jeg la filen acetmain.cui og Ribbon Express Tools ble lagt til, dette er kommandoknappen arctext, men når jeg løper står det at det ikke er noen kommando. Hva vil det mangle?

 3. Jeg har gjennomført to autocad-kurs (2 og 2006), og ingen av dem har lært meg denne kommandoen, og etter min mening er den veldig nyttig ... Tusen takk. Jeg hadde ikke mange problemer siden for å lage personlige konfigurasjoner, må man leke med høydene og alt, og jeg har allerede fått konfigurasjonen min og hvordan jeg lager nye i plasseringen av buetekst ... Hvis du har andre kommandoer, vil vi sette stor pris på alle oss som besøker disse sidene for å fortsett å lære av dette komplekse, men nyttige programmet som AUTOCAD ... Hilsen

 4. Hei takk for svaret jeg har 2009, problemet var at jeg oppdaget at fra 2007 autokad er EXPRESS TOOLS (fanen der Arctext-kommandoen ligger) ikke lenger i de øverste fanene, så må du laste ned en egen fil som heter «acetmain .cui »og installer den deretter og klar til å starte autokaden på nytt, så får du en ny fane som åpenbart er EXPRESS TOOLS.
  Tusen takk for at du svarer så snart.

 5. HELLO UNNSKYLDNING I DENNE SOY NOVATO AutoCAD VET jeg kunne ikke finne COMMAND selv å sette kommandoen navnet du vil fortelle meg IKKE JOBBE steg for steg i stolpen eller padle ER Arctext Takk på forhånd

 6. Jeg vil bare legge igjen denne kommentaren om gruppene hvor du i dem kan dele ideer og lære. Veldig personlig likte jeg alt du har presentert, og at du har gjort et utmerket arbeid veldig profesjonell takk og også fortalt deg at det er første gang jeg sluttet i dag og vet at det fortsatt er gode mennesker. Jeg takker deg igjen der du har e-posten min i tilfelle du vil ha noen kommentarer David

 7. Det ville være bra hvis du endrer kommandonavnet ved Arctext til å gjenkjenne det på kommandolinjen fullt navn fungerer ikke bra som skjedde med meg i min cad 2007 er en iagual takke mitt forslag jeg servert

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.