Forbereder seg på ArcGIS-kurset

Litt mindre enn en uke begynner jeg å føle stresset av et ArcGIS-kurs, av de som kommer ut som vet der, som du aksepterer, vet du ikke når, og det plutselig er du allerede forpliktet.

arcis cadastre

Det er en gruppe entusiaster som ikke vil komplisere med ukjent programvare, som har pengene og håper å integrere ArcGIS. For et øyeblikk ønsket jeg å tilby deg andre alternativer, men i dette tilfellet er ArcGIS det beste alternativet for deg på grunn av en rekke omstendigheter, inkludert tilgjengeligheten av manualer og tiden jeg ikke har for et lengre kurs.

De krever integrering av et matrikkelsystem, som jeg ser inkluderer filer med saftig topologisk rengjøring. Det ga meg tilfredshet å vite at disse kartene ble bygget av personen som lærte meg Microstation for noen år siden, og derfor er skitten de har, et produkt av gal vedlikehold og uskyld ved å ikke bruke Historisk. Dette vil gjøre det lettere å vite hvor endringene og mulige topologiske feil er.

icon_arcgis Foreløpig har jeg laget et diettforslag, fordi verken de har det, og heller ikke har jeg tid, spesielt hvis du må reise et par timer. I løpet av to helger vil klasserommet bli dekket, med oppgaver for uken og en støtte på to uker via Gmail-chat.

Dessuten vil det være nødvendig å gjøre trinnvise opplæringsprogrammer om de vanligste 7 rutinene, blant hvilke er identifisert:

 • CAD dataintegrasjon
 • Integrasjon til databasen
 • Analyse med andre lag for planlegging
 • Kadastral vedlikehold
 • Generering av kart for utskrift
 • Samhandling med Google Earth

Der vil jeg fortelle deg hvordan jeg har det, for nå har jeg krevd at de skal ha maskinene klare og sende meg eksempler på at dataene skal være i samsvar med geodatabasen. Og hvis alt går bra, vil kanskje disse trinnvise veiledningene og støttetipsene bli lastet opp på denne bloggen.

5 svar på “Forberedelse til ArcGIS-kurset”

 1. Når det gjelder manualene, har jeg ikke noe av ArcGIS mer enn det som er oppnådd der på nettet. Og med guiden forbereder jeg kommunen for at jeg skal følge med, når jeg har den skal jeg dele den her, jeg er fortsatt i ferd med å bli rå.

 2. Hei venn Carlos.
  En glede å vite at denne plassen har tjent deg, er en grunn til bloggen. Emnet ditt er bredt, og jeg kunne ikke gi deg magiske formler i et svar, men jeg vil gi deg noen kriterier som kan være nyttige.

  Hvis du har kommersielle programvarelisenser, hvor det er investert betydelige beløp, anbefaler jeg ikke å migrere til gratis programvare. Vel, migrasjon innebærer også en annen investering.

  Men hvis ikke mye er investert, og det er en kapasitet til å investere deler av det som var planlagt for lisenser og utvikling, er gvSIG, PostGIS, mapserver, Bender eller qGIS plattformer med tilstrekkelig løpetid for bygging og publisering, med online support med lokalsamfunnene som driver implementeringen. Til og med Venezuela er et territorium der det er gunstige forhold for disse formålene.

  Om å besøke dem ... Jeg må se det med tiden, men har tillit til å skrive meg til redaktøren (at) geofumadas (dot) com email, og vi kan snakke om måter jeg kan hjelpe deg på.

  hilsener til Venezuela

 3. Hilsen min venn, jeg er virkelig en aktiv besøkende på siden din. Se på de nåværende tidene vi jobber her i staten La Caipatal de Venezuela i et prosjekt som heter Lara Digital der det geografiske informasjonssystemet til staten vår er en av De grunnleggende delene av prosjektet. Vi jobber med argis 9.1 og for publiseringen i wed under flex som api som er i nettverket hjalp oss mye, men folket i esri har gitt oss en demo?, Selv om det er mulig at vi Jeg vil sende manualene til kurset du gjør i posten, samt muligheten for å ha noen argis manualer vi gjerne vil hjelpe oss. Se en annen ting som jeg fortalte deg er at vi har undersøkt behovet for å migrere til gratis programvare, du vet kostnadene for folket i Esri, men jeg har ikke fått en guide fra en person som forteller meg at det er det beste i åpen sorce, se jeg tror du er den Iskrem pappa er å si at den veldig forberedte personen i GIS ønsker at du hjelper meg og hvis du vil sende et forslag om å besøke byen vår. I vente på ditt bidrag og din hjelp i denne forbindelse, sier han farvel på en veldig koordinert måte fra de varme landene i Barquisimeto-Venezuela. En aktiv geofumada-besøkende.

  Carlos Oropeza

 4. Jeg var interessert i dine siste linjer.

  At alt viser seg bra, og så kan vi stole på disse opplæringene.

  Hilsen

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.