Last ned totale stasjonsdata

Før vi så en guide for bruken av den totale stasjonen i kadastre, hvor opptak av informasjon vises.

Nå skal vi se hvordan du laster ned dataene til datamaskinen ved hjelp av en av veiledningene laget av en av mine teknikere. En flott jobb forresten. Jeg bruker til dette:

Totalt stasjon Sokkia Set 520

USB dataoverføringskabel

Prolink 1.15

1. Klikk før

Av en merkelig grunn, med min første totale stasjon, ble overføringskabelen skadet et par ganger. Selv om guttene er det forsiktig, vi kunne ikke finne begrunnelser, mer enn muligheten for at vi ikke hadde belte, med hvilke å knytte halen til kua har brukt den til det ... med lignende resultater.kabel

????

Jeg har sett en overføringskabel (som den som er vist på bildet) som har bombita der brikken er satt inn, på slutten, er den mer effektiv enn den i sentrum. Det forekommer meg at i det xder av desperasjonen satte den inn og tok til den perverse saken, og det gjorde at den brente brikken.

 

 

2. Klargjør stasjonen for overføring

Har overføringskabelen tilkoblet (USB til seriell omformer), er det angitt at det vi håper er å overføre data, og som fungerer:

MEM> JOBB> da gjør vi det Enter.

I neste panel velger vi Comms Output y luego Enter.

sokkia 1

Deretter velger vi jobben som skal overføres. Merk at når det er valgt, endres det til teksten i stedet for å vise antall poeng som er fanget Out, som betyr at den er klar til å bli overført.

 

sokkia 2

Følgende er bare å velge OK-alternativet, med formatet SDR33, vises en melding som indikerer at den overføres, og hvor mange poeng som er i gang. Vær forsiktig, dette gjøres til forbindelsen fra Prolink allerede er konfigurert, som forklares nedenfor.

3. Konfigurere Prolink

Prosjektet.  For dette gjør vi det Fil> Nytt prosjekt, og tilordne navnet på filen, som vil bli lagret i formatet SPP. Dette kan åpnes i fremtiden, i tilfelle vi lukker programmet og trenger å gå tilbake til det samme prosjektet. Det lages et nytt prosjekt for hver JOBBHvis ikke, vil de fortelle meg.

prolnk1

Tilkoblingen. Trykk nå på mottakikonet, eller trykk på Fil> Send-mottak. Deretter vises nedlastingspanelet, hvorfra vi skal konfigurere noen parametere:

prolink2

En innstillinger, vil vi etablere at porten som skal brukes, vil være COM4, baudfrekvensen vi valgte 1200, paritet none, databiter 8 og stopp biter 1. Dette gjøres bare en gang, og noen ganger trenger mer enn en port å testes.prolink 3

Med knappen Koble, blir forbindelsen testet, og i tilfelle det blir funnet, vises den synlige stasjonen med navnet:

Powerset File SDR.

Også, knappen endres fra Koble til alternativet Koble.

Overføringen.  Når du har valgt, med overføringsknappen (midtpil) prolink4aktiverer nedlastingen.

Øye, i øyeblikket må sendingen aktiveres fra totalstasjonen, nevnt på slutten av 2-underavsnittet.

På slutten skal den komplette overføringsmeldingen vises.  Hvor lykkelig har kua ikke ødelagt kabelen.

Import / eksport.  Så langt er det vi har gjort å overføre datasettet. For å importere dem til panelet, gjør vi det Fil> Importer, velger vi den nedlastede pakken og så kan vi se den rå informasjonen.

prolink5

Det som kommer er å eksportere poengene til DXF. For dette er det gjort filet > Ekspert, og alternativet for poeng med merknader er valgt.

prolink6

37 svar på “Last ned totalstasjonsdata”

 1. et spørsmål .. du kan laste data til den totale stasjonen sokkia cx-xnumx av bluetooh

 2. venner Jeg har en lønnsstasjon 822l hvor jeg kan laste ned et program for denne stasjonen .. takk

 3. Hei god morgen
  Jeg jobber med en total nikon dtm 531-stasjon, og jeg kan ikke laste ned dataene fra stasjonen til min PC, jeg anslår at programvaren er skadet, det vil være mulig at de kan hjelpe meg å senke dataene mine til PCen min. eller hvordan du kan få ny programvare for å installere den på nytt. takk

 4. vær så snill om noen kan hjelpe meg med stasjonen sokkia satt 630rk problemet jeg har er at denne stasjonen ble lagret i en god tid og på tidspunktet for bruk av skjermen vises ikke tegningen av prisme eller kort eller laser kan ikke Gjør ingen refleksjon sft-tasten får ikke noen av disse alternativene til å vises. Det er det som skjedde. Jeg vil sette stor pris på din hjelp takk.

 5. Kjære jeg har et sokkia-sett550rx, og når jeg tar puntso med prisme, får jeg en laser uten at jeg har muligheten til å laser eller sprette på? Det er normalt, eller det er bare konfigurasjon, vær så snill som kan hjelpe meg vil bli satt stor pris på.

 6. Venn i den forrige kommentaren de gir løsningen, må du bare endre datoen, det kan være til 2011 og å fjerne visumet for å synkronisere timen via Internett og klar

 7. Venn, jeg ville være takknemlig hvis du kunne sende meg en rask guide til en total stasjon sokkia kraftsett 2000 for å gjøre undersøkelser etter koordinater, Eksempel, park, orientere, dimensjoner og så se dem på skjermen, fordi jeg lastet ned manualen og det sier ingenting . På forhånd takk, skriver jeg fra Venezuela, San Juan de los Morros, Guarico delstat.

 8. Hei Lenin
  Vi beklager at vi ikke kan hjelpe deg med dette, da reglene på dette nettstedet ikke tillater formidling av innhold som bryter opphavsretten.

  En hilsen.

 9. Hei alle sammen, jeg hilser deg fra Guatemala .... pro-link eller topconlink er veldig bra for nedlasting av data fra totalstasjonen, vi bruker for øyeblikket sokkia 330r og X-seriestasjoner, men min bekymring eller rettere sagt min forespørsel er om noen kan meg pass eller fortell meg hvor under civilcad 2013, men med sprekken fordi det er arbeidsverktøyet mitt, jeg jobber for tiden med civilcad 2008, men jeg vil oppdatere det, vent på svaret ditt, du kan kontakte meg på e-posten min ...

 10. Takk for Victor-løsningen. Jeg tror det vil være nyttig, og jeg hørte folk spørre om dette problemet i flere dager.

 11. Hilsen, visst er dataene bare vist ODDS OG MISS THE PAUP, FOR Å REKRE DETTE DU KAN GJØR TO TINGER:
  1) INSERT EN RØM (TOM) I HVER RENGLÓN AV DATA, MED DENNE VILKEN, DER LEVERER EN TOM RÅDE OG EN MED DATA OG SÅ MED ALLE DIN FIL
  2) hvis du har data i Excel (og dermed Pasas A txt) så må du sette inn et avsnittsmerke (ENTER) PÅ RETT KODE cellen ved siden, så det formatet du må være godt:
  ID NEZ «ENTER» KODE (HVER DATA PÅ EN CELL)

  ID POINTER ID
  N - BESTILT ELLER KOORDINERT OG
  E - AVSNITT ELLER X KOORDINAT
  Z - ELEVASJON ELLER NIVÅ
  KODE - KODE ELLER BESKRIVELSE
  ENTER - PARAGRAFMERKE ELLER ENTER

  HER ER DET VIKTIGSTE TING Å KJENTE "ENTER" MERKE, DETTE DU GJØR direkte fra EXCEL, POSISJONERER DEG SELV I FORMULA BAR OG NØKLING [ALT] + [ENTER], ved å gjøre dette vil du se at cellen endrer seg til en dobbel høyde, gjort DETTE HOLDER DU DET MED Txt OG KLAR FORMAT
  Jeg håper du er nyttig

 12. Jeg liker å bruke SDR txt data for esacion hva jeg gjør med txt atskilt med tabualaciones men Prolink bare viser meg de INPARES tall og parene er ikke gjort, men uansett. Hvis noen vet hvor feilen er, vennligst hjelp meg! 1

 13. Jeg vil gjerne vite hvor jeg kan hente kabelen til totalstasjonen foif rts 538 siden kabelen gikk tapt og jeg trenger å laste ned data som hjelper meg

 14. Sokkia-koblingsprogrammet sluttet å fungere for alle i mai, men jeg fant løsningen, det er midlertidig for øyeblikket.

  De bør forsinke datoen til januar eller februar, og det er det.

 15. HVOR FINNER JEG GAVEN »BEHOV OPPGRADERING» AV SOKKIA LINK?

 16. Jeg er i trøbbel Jeg er 530r Sokkia 1 september feltet, og jeg har ikke kabel og bluetooth datatap fordi koblingen Sokkia spør meg, og jeg kan ikke oppgradere. takk

 17. Hallo! Hva skjedde med at de ikke svarer på oppdateringen, hvordan oppdaterer vi sokkia-lenken? Vennligst må jeg løse meg nå:

 18. Sokkia-koblingen stoppet også og jeg trenger oppgradering, hvordan gjør jeg det for å kjøre programmet ???

 19. Jeg har også fått dette

  hjelp jeg bruke sokkia-lenken for å laste ned poengene mine, men nå går det ikke inn i programmet jeg trenger å oppgradere, da jeg oppdaterer eller kjører programmet

 20. hjelp jeg bruke sokkia-lenken for å laste ned poengene mine, men nå går det ikke inn i programmet jeg trenger å oppgradere, da jeg oppdaterer eller kjører programmet

 21. Robert…. moderniser allerede carnalillo-teamet ditt

 22. Med mindre filen er åpen som skrivebeskyttet, kan det være at du har den åpen to ganger, prøv å "lagre som" og lagre den som dwg med et annet navn. Dette bør la deg endre det uten ulemper.

 23. Hei, god morgen, jeg vil gjerne vite om noen kan hjelpe meg, jeg gjorde en topografisk undersøkelse og jeg sendte stasjonsdataene til PCen, og de endret dem til dxf-format, men jeg kan ikke endre det i autocad, og det er første gang jeg utførte denne operasjonen. Hvis noen kunne hjelpe meg, vil jeg sette pris på det ……

 24. Sannheten er at det gjør det vanskelig for meg å laste ned data. Jeg har forlenger autocad 2011 og civilcad, men jeg vet ikke hva som skjer i det siste trinnet.

 25. Det avhenger av hvilken type utstyr du bruker. Jeg har brukt Prokink med gode resultater.

 26. Hva med hilsen fra Guate !!!!!!!

  Compa ønsker å vite hvordan du laster ned over tusen punkter av totalstasjonen til datamaskinen jeg bruker TextPad programmet, men ikke tillater meg å laste ned over tusen punkter vil gjerne vite hvordan du gjør eller hvilket program du bruker det som om jeg gjorde favør deg agradeceria !!!!!!!!!!

 27. Da det ikke åpner filene, ser du ikke data, eller vises det bare en melding som sier at filen ikke kan åpnes?

  Du bør se hvilken versjon de ble generert i, du kan bruke True View for å konvertere dem til den versjonen du bruker.

  Hvis du kan sende meg et eksempel på dwg generert til

  Editor (at) geofumadas (dot) com

  for å se om jeg kan finne noen grunn.

 28. hallo,

  Jeg skriver fordi jeg er med vann opp til nakken. Jeg lærte å bruke totalstasjon og behandle dataene (transit-> topograph98-> autocad14) på ​​en pc. Problemet er at autocad 14 ikke fungerer i win7, og når du installerer den i win xp (en annen datamaskin) heller ikke. Min bærbare datamaskin har win7 og autocad 2007, og den åpner ikke dxf- eller dwg-filene som jeg genererer med topograf (punkter, triangulering og konturlinjer); Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg har prøvd alt jeg finner på internett (som kan installeres) og det er ingen tilfelle ... vil det være noen løsning i denne forbindelse?

  Takk.

 29. Nedlastingskabelen har alltid vært en smerte av h ... hele livet. Da porten var seriell, ga de ikke så mye problemer, og jeg tror at Sokkia burde tilby mer enn én form for nedlasting, ettersom det er så mange alternativer i dag. (infrarød, bluetooth, minnekort osv.)

 30. Hei.

  Kommentarene dine og "tutorials" har hjulpet meg til å kjenne til driften av submetriske GPS-er og totalstasjoner, siden vi på universitetet bare bruker elektroniske teodolitter når vi jobber med topografi.

  Hvis det ikke er for mye å spørre, kan du gi kontinuitet til emnet angående etterbehandlingsarbeidet? Jeg ville være veldig takknemlig, siden akkurat nå er jeg ferdig med å lese arbeidet med etterbehandling i gps og det høres interessant ut for meg.

  Hilsener fra Guatemala.

  PS: Hvis du kom til Guate for å gi noen kurs, kan du gi meg beskjed, jeg ville være interessert i å delta og spør mange ting, hahahaha (min epost er pgsilvestre@gmail.com)

 31. Hører den aktuelle brønnen, denne helgen var heciendo et topografisk undersøkelser om miljøforpliktelser (Fosas slippe ut olje avfall produksjonsbrønner), i dette tilfellet gropene rense opp under mekanismer bioremediation, men jeg jeg fikk noen problemer med å miste mine data Sokkia 630RK som han hadde gjort med Sokkia Link, jeg anbefalt å bruke Prolink og så noe nytt for meg og hva jeg forklarer i faget serverer meg noe, nå ville det være hensiktsmessig dersom en sak av slike import poeng fra sivil 3d eller autocad land som en gang allerede behandlede data med ProLink er bygget, så er det to måter som jeg er i studien, er de målte koordinater ved vinkel og avstand, og det andre treffpunkt, Jeg tror det vil hjelpe flere som er fans av denne bloggen.

 32. sannheten, jeg gratulerer deg, det vil tjene meg veldig mye,

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.