Fyller planen min for Baltimore

NAVTEQ Ser på, leter etter hva jeg skal gjøre i Baltimore for at jeg skal delta på konferansen Bentley systemer, Har jeg funnet en utstilling med gamle kart som Navteq sponser og hvis navn er interessant: «Finne vår plass i verden«. Denne messen finner sted i Baltimore fra mars til juni i år og en kilometer fra Inner Harbor.

Dette regnes som en av de mest ambisiøse nordamerikanske kartutstillingene. De sørger for at besøkende vil kunne se noen av de største lasteskattene ansikt til ansikt, og ikke bare kart laget av kartografer, men empiriske kart over forskjellige deler av verden. Utstillingen inkluderer bisarre kart, imponerende i detalj, manuskripter laget av oppdagelsesreisende, kuler, kart over forskjellige områder rundt om i verden, inkludert kileskrifttabletter fra Mesopotamia. Så jeg vinner $ 12 det koster og prøver å se hvordan mobiltelefonen guidet tur fungerer.

Her viser jeg deg kartet over Aztec Capital, Tenochtitlán. Laget av ingen ringere enn Hernán Cortés i 1524 ... vel, jeg tror jeg skal ha det gøy.

kart over mexico

Jeg setter også pris på linken til The Map Room

2 svar på "Fyll timeplanen min for Baltimore"

  1. Hvis du er interessert i jernbane, kan du besøke jernbanemuseet i Baltimore som inneholder et fantastisk rundthus med bølgende materiell og lokomotiver fra de første tiårene av 1800-tallet. Og hvis du kan komme deg til Wash. DC, (40 minutter med bil og veldig bra togtjeneste), ikke glem å besøke "Map Division" på Library of Congress, hvor du kan underholde deg selv med en formidabel samling av spanske kart over Sør-Amerika.
    God tur!
    Alberto

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.