Vel, jeg er endelig her.

bilde Etter lange 8 timers reise, kjedelige øyeblikk med innvandringsfunksjonærer som mest ser ut til å ønske å berøre ballene dine for å sjekke om du har farlig innhold, har jeg lykkelig ankommet Marriot Hotel i indre havn-området ... klokka 12 Østre tid

Vel, her er BE-konferansen 2008 til å starte, mara-registreringen, geofumadoer der ute og ta starbucken deres og jeg løser overlevelsesproblemer, selv om jeg ved å gå som gjestepresse har rett til et koselig sted med polstrede lenestoler ... men alene.

…overlevelse? ja, brukeren og passordet til konferansesenteret for å ha trådløs tilgang; der har jeg møtt Christine Beyrn som i New York-stil har fortalt meg: "vær så snill, ikke gi det til noen kropp ... ellers vil jeg drepe deg" ... selv om jeg er sikker på at det er det hun forteller alle, hehe ... epa ! tanten er ikke stygg.

Jeg har også unngått $ 15 + transport på grunn av hendelsen kartvisning Jeg hadde planlagt, jeg har fått en billett, så i ettermiddag skal jeg være der ... skriv ned 15 dollar fordi vi får se om vi feirer jubileet neste måned.

Fra begynnelsen er jeg nysgjerrig på dagens hovedtegn, en dedikert til fremskrittene som "Athen" -produktene har. Hvis du husker, er det profetien de lanserte i 2005 til det som kommer etter XM ... og det har gjort meg nysgjerrig fordi de siden 2004 snakket om "Mozart", håper jeg å bli imponert.

bilde

Der sier jeg deg, selv om jeg ikke vet hva du kan forvente av denne hendelsen, fordi sist jeg sa "for å se hva vi fikk for denne hendelsen"Jeg tjente et innlegg i Menéame Det fikk meg 10,000 besøk på to dager.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.