Vel, jeg er her endelig

bilde Etter lang 8 timer med reise, kjedelige øyeblikkene med innvandring tjenestemenn de fleste synes å ønske å ta på ballene for å sjekke om du bærer farlig innhold, jeg lykkelig ankom Hotel Marriot i Inner Harbor ... til 12 natt, Østtid.

Vel, her BE Conference 2008 å starte kameraet registrert geofumados det tar sin Starbuck og løse problemer for å overleve, men å gå som "trykker" gjest, har jeg rett til en koselig plass med polstrede stoler ... men alene.

... overlevelse? ja, brukeren og passordet til konferansesenteret har trådløs tilgang der jeg fant Christine Beyrn som en New Yorker stil, fortalte meg: "meg vær så snill, ikke gi til noen kroppen ... At eller jeg skal drepe deg" ... selv om jeg er sikker på at forteller alle, hehe ... epa ! Tante er ikke stygg.

Jeg har også unngått 15 dollar + transport deretter til arrangementet av visning av kart Jeg hadde planlagt, de ga meg en billett så i ettermiddag vil jeg være der ... peke ut $ 15, vi vil se om vi feirer årsdagen neste måned.

Input har meg nysgjerrig på keynote i dag, en dedikert til fremskritt ledende produkter "Athen", hvis du husker er profetien som ble lansert i 2005 hva som kommer etter XM ... og jeg har nysgjerrig fordi fra 2004 snakket om "Mozart", håper jeg å imponere.

bilde

Der forteller jeg deg, selv om jeg ikke vet hva jeg kan forvente fra denne hendelsen, fordi den siste gangen jeg sa "for å se hva vi fikk for denne hendelsen"Jeg vant en publikasjon i Menéame Jeg fikk 10,000 besøk på to dager.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.