Google Maps fra Mobile Mapper 6

Og å tro at teknikerne mine gikk på disse lekene nesten ett år, for å fullføre fortelle meg at de ikke forsto ham, og at de foretrakk å beholde pro. Vel, la oss finne en måte å bruke et par GPS Mobile Mapper 6 på, som jeg håper å sette i gang med en base Promark 3 og etterbehandling med Mobile Mapper Office.

Uten etterbehandling er denne datamaskinen som en hvilken som helst nettleser. Med etterbehandling det vinner deg en Juno SC fra Trimble.

google maps mobilmapper Bare for å hugge dem, la oss prøve å koble dem til Google Maps, ved hjelp av readme som Jonathan Draffan laget fra april i fjor.

Koble til Internett

MobileMapper 6 har tre måter å koble til Internett:

 • Bluetooth, som er den mest praktiske som det kan gjøres via mobiltelefon eller som noen fremdeles kaller det, mobiltelefonen.
 • Koblet med USB til en PC som har tilgang til Internett, via Activesync. Dette kan være en Netbook, en av disse $ 300, og et USB-modem av Alcatel-typen, en tjeneste som nå leveres av de fleste telefonselskaper.
 • Jeg tror du har en annen med en VPN-tilkobling, men jeg aner ikke hvordan det fungerer. Synd at disse lekene ikke inkluderer en annen type trådløs tilkobling, som den som kan brukes med et trådløst modem.

Last ned Google Maps

google maps mobilmapper For dette må du gå til ressursene til Google for mobil, på siden http://m.google.com. Systemet gjenkjenner automatisk at du kobler til fra Windows mobile, og alternativet for å laste det ned vises.

Det ber et par ganger om å godkjenne nedlasting og installasjon, men på mindre enn ett minutt er det installert. Det er mulig å aktivere eller deaktivere lag som:

Aktiver GPS.

google maps mobilmapper For dette bør det bare gjøres fra menyen: Alternativer> aktiver GPS. 

For å konfigurere det gjøres det i Alternativer> Konfigurer GPS. Windows Managed-alternativet kan være igjen, men bedre resultater kan oppnås ved å aktivere en spesifikk port.

Vi bruker COM1 og 9600.

Overraskende, med den blå knappen i hjørnet, klikker du og den tar deg rett til posisjonen du er, med et gjennomsiktig hjul med mulig presisjonsfeil som avtar etter hvert som flere satellitter blir sett. Først faller det nesten på kontoret mitt, med satellittene det mottar fra vinduets klarhet, men med en stund å ha det statisk kan du se hvordan det begynner å snurre og prøve å gi en bedre posisjon, i et område på opptil 20 meter.

Antall satellitter du ser vises øverst til høyre. Veldig praktisk å gå i bilen, vi får se hva som skjer når etterbehandlingen av de fangede dataene.

56 svar på “Google Maps fra Mobile Mapper 6”

 1. Hei, hvis jeg hadde to gps mobilemapper6, kan jeg bruke en som base og en annen til å ta data?

 2. som er en assistert GPS, har samme presisjon som 6 mobilmapper. Takk

 3. kan du fortelle meg hvor de kunne gi meg aktiveringskoden til en mobil mapper 6 mistet og jeg har ikke koden, takk

 4. Du avklarer ikke om du har dem i separate kolonner, så du bør se om det er nødvendig å sammenkoble dem.

  Mira denne linken:

  Husk at du må justere desimalformatet, slik at AutoCAD ikke misforstår de tusen skillene. Du endrer det i de regionale innstillingene på Windows-kontrollpanelet.

 5. God ettermiddag:

  Jeg har disse koordinatene i excel, og jeg må sende dem til AUTOCAD som en polyline, og jeg vet ikke hvordan de skal gjøre dem ved favpr noen til å hjelpe meg TAKK

  KOORD X MAGNA KOST OG MAGNA

  781.226,87 696.972,52
  782.098,45 697.680,20
  782.098,45 697.680,20
  781.278,65 697.032,19
  781.376,36 697.144,70
  781.376,36 697.144,70
  782.005,90 697.586,35
  782.098,45 697.680,20
  781.577,82 697.328,29
  782.005,90 697.586,35
  782.005,90 697.586,35
  782.005,90 697.586,35
  782.005,90 697.586,35
  782.005,90 697.586,35
  782.005,90 697.586,35
  782.098,45 697.680,20
  782.070,37 697.651,59
  782.143,03 697.724,21
  782.221,09 697.797,72
  782.370,62 697.947,72

 6. Jeg vet ikke hvilken håndbok du har sett, Dette er den jeg kjenner.

  Ordren på en oppsummert måte er:
  -Skriv mobil kartleggingsprogrammet
  -Create innstillingene til ditt område
  -Create .mappen filen som vil inneholde lagene
  -Create shp lagene hvor du vil lagre dataene (tomter, gater, tegn, etc.)
  -Capture data i laget av interesse.
  -Download data

  Mobilkartleggingen er programmet som bringer Mobile Mapper, den kan lage .map- og .shp-filer, den har ikke mange andre funksjoner enn datafangst. Hvis du vil lese andre ting fra den innfangede informasjonen, må du laste ned shp-lagene og analysere dem med et CAD- eller GIS-program.
  Et annet alternativ er å bruke et annet betalt program som ArcPad eller Cartopad som kan ha flere funksjoner.

 7. Du øker nøyaktigheten ved å behandle dataene mot en annen base, du bruker programmet Mobile Mapper Office, En gang installert er punktene lave og han har ansvaret for å lete etter nærliggende baser hvis datamaskinen er koblet til internett.

  Det ville få de oppnådde dataene bedre nøyaktighet.

 8. Veldig god dag Mr. Geo .. Jeg vil vite prosedyren for å gjøre en topo-undersøkelse .. Med en kartlegger 6 gir manualen bare det grunnleggende, men jeg har ikke klart å finne den nøyaktige operasjonen som er, merk poeng, les azimuthen deres, koordinatene, deres konvergens ... og kanskje jeg vil være i stand til å gjøre det med et enkelt lag uten å ha et som base .. Jeg setter pris på oppmerksomheten din på forhånd .. tabasco mexico

 9. Hei, jeg har 2 mobilmapper 6, men jeg vet at de har en viss grad av feil, hvordan øker jeg nøyaktigheten? Trenger jeg noe ekstra program?

 10. Husk at poenget oppnådd i feltet har en feil uten etterbehandling på omtrent 2.50 meter. Når du har blitt behandlet etterpå, vil du ha en feil på omtrent 1.00 meter.

  Få ideen om at det første punktet ditt er hvor som helst i en sirkel på 5 meter i diameter. Den andre en sirkel på 2 meter i diameter.

  Når du går til feltet igjen, vil poenget ditt være hvor som helst i samme sirkel.

 11. ser jeg har mobilkortet 6 selv uten prosessering, spørsmålet mitt er om når jeg får poeng fra et terreng og etter dager jeg kommer tilbake til det samme terrenget vil jeg ha de samme poengene? Og hvilken presisjon ville du fått med etterprosessen? og hvis jeg allerede får poeng i postprosessen og kommer tilbake til feltet, ville jeg da fått de samme poengene? Hvis du kan svare meg, ville jeg være veldig takknemlig

 12. Det er ikke et spørsmål om begrensninger, men om verktøy og type tilknyttet data.
  For eksempel kan du ha et lag av pakker, vil dette være polygon typen, men hvis du ønsker å registrere også virksomheten vil være et annet lag, og i dette tilfellet vil være av poeng, hvis du ønsker å registrere ruter toalett tog du ocuparás en ny type lag linestring.

  Det er meningen med å ha forskjellige lag.

  For å lage bakgrunnskart må du bruke Mobile Mapper Office:
  verktøy> bakgrunnskart
  Her legger du til vektor- eller rasterlagene du forventer at bakgrunnskartet har, når du har det klart, laster du det opp til gps ved å bruke
  fil> last opp til gps> bakgrunnskart

 13. hei jeg ønsket å vite hva som begrenser et lag hvis den geografiske aria eller antall enheter jeg kan registrere for hvert lag. eller med andre ord når jeg bruker et annet lag, vil noen ganger på min GPS si at jeg ikke kan registrere en enhet i et lag; Jeg har denne tvil og håndboken klargjør ikke det, det sier bare at jeg kan lage nye lag og jeg vil se hvor jeg kan få et bakgrunnskart.

 14. Snakker du om et kart over den internasjonale grensen til Costa Rica?

  Hva smuldret du?

 15. Jeg har en Magellan i Costa Rica, jeg har allerede klart å "fjerne" et kart over landet til en Garmin; Nå må jeg montere det på et bakgrunnskart ved hjelp av Mobile Mapper 3.4 eller 2.7 programvare; men jeg har blitt gal og prøvd å søke på den på nettet. Du vet ikke hvor jeg kan få det.

  Takk,

 16. Den skal vises. Prøv å endre formatet for punkter, for i AutoCAD er standardformatet noen prikker som knapt er synlige.

 17. hei, kjøp den forrige versjonen til mobil mapper oficce 6, og hvis du har rett, har du verktøyet til å eksportere filene shp til dxf. Jeg bruker verktøyet og lager en dxf-fil, men når jeg vil visualisere den med automatisk cad, kan jeg ikke se den. fordi det ikke vil bli vist som det vises i mobil mapper ofice. Jeg opprettet filen når jeg bruker verktøyet, men når jeg bruker bil cad, kan jeg ikke se det.

 18. takk for klaringen Jeg synes det er veldig klart, tusen takk

 19. Jeg ser forvirringen. Hva du måler ved hjelp av et snapverktøy vil alltid være presist, dessverre at Google Earth ikke har det og tiltakene du gjør er tilnærmet det øyet ser og musen din kan nå, det blir også påvirket av tilnærmingen du har. Mobile Mapper Office 6 er heller ikke veldig bra for dette.

  Google Earth skal visualisere data, Mobile Mapper Office er å visualisere og etterbehandle data. Men ingenting du måler der er nøyaktig ettersom disse programmene er for det.

  For å gjøre redigering, måling, en overskrift og et avstandsdiagram, etc., må du bruke Microstation, AutoCAD eller gvSIG, som har topologiske alternativer for snap. Jeg garanterer at målingen ikke vil være lik det Google Earth og Mobile Mapper Office gir deg, men det vil være den nøyaktige målingen (av måling, ikke av virkeligheten i feltet).

  Jeg må også klargjøre det Det er ikke det samme programmet "Mobile Mapper 6 Office" som kommer med de nye MM6-enhetene enn "Mobile Mapper Office" som tidligere ble solgt med enhetene som gikk foran det. Den første hadde muligheten til å eksportere til dxf slik at du kunne jobbe filene med et CAD-program.

 20. Vel, hvis sannheten er at jeg ikke var klar, er spørsmålet mitt følgende hundre og førti poeng med en gps mobil mapper. disse peker arratre til google jorden og jeg kunne se ta avstandene mellom punkt og punkt med verktøyet til google som gjør det mulig å gjøre dette. Da var jeg i stand til å få kontoret mobil mapper 6 ofice som også lar meg åpne poengene og måle avstandene mellom punkt og punkt. og det viser seg at avstandene jeg måler med GPS-kontoret varierer i en eller to meter for hver måling i forhold til tiltakene med google eart-programmet. Spørsmålet mitt er hvilke av disse målingene som er mer pålitelige. du forestiller deg at jeg kunne laste disse punktene i autocad og på tidspunktet for måling av avstandene mellom punkt og punkt vil jeg gi andre målinger. som ville være den mest pålitelige av alle.

 21. Besvare dine forskjellige spørsmål:

  >> Det kommer an på kilden til bildene, mange av Europa og USA er veldig presise, men i spanske land har de forskyvninger på opptil 30 meter. En mobil kartlegger uten etterbehandling gir en nøyaktighet på 2.50 meter, og med etterbehandling nær t-banen.

  >> Jeg forstår ikke ditt andre spørsmål. Mobile Mapper Office er programvaren du bruker til å gjøre etterbehandling, det er ikke et lag.

  >> Du kan sette på Mobile Mapper et program som kjører på Windows Mobile, for eksempel ArcPad, Excel, Word, PowerPoint, etc.

  >> Mobile Mapper Office (programmet) lar deg eksportere data til dxf, og du kan se dem med AutoCAD.

 22. hvilket mål er mer nøyaktig en laget med google eart eller en laget med mobil mapper ofice

 23. hei fordi jeg ikke kan merke ruter med poengene som jeg importerer fra gps til mobilkapperkontoret, men bare med punktene som jeg rammer fra dette

 24. Jeg kan importere poeng fra mobil mapper office til autocad

 25. hei de andre programmene jeg kan installere til min gps mobile mapper

 26. hei google kart fra mobil kartlegging xnumx kan brukes i alle land.

 27. HELLO kunne gjøre KONTAKT HVIS NOEN PERZONAS å ha MM6 ME kan sende MOBILE Mapper Oficce TIL posten min er det for meg Salio skadet CD og jeg har noen RECORDS AV EN georeferering av en overføringsledning i stikkontakten, MEN IKKE Jeg kan ikke se noe utenom kontoret.

 28. HELLO TAKK FOR AT DU GIVER DANIELKETTEN OG ALDRIG SENDER BRUKERHÅNDBOKEN I PDF

 29. hei daniel er relativt enkelt hvis du gir meg din epost Jeg sendte deg en informasjon slik at du kan rapportere litt

 30. Jeg har nettopp kjøpt MM6. Jeg har ikke vært i stand til å kalibrere kompasset, har jeg prøvd mer enn 20 ganger, noen anbefalinger?
  Jeg forstår fortsatt ikke hvordan man bruker enheten. Jeg kjøpte den for å hente poeng, polygonale og ruter. Vet noen eller kan du hjelpe meg med en god opplæring?

  Takk.

 31. hei jeg har vært umulig å laste ned mobile mapper 6 kontoret til den retningen de ga meg hvis noen har alvorlige slag nok til å dele med meg min e-post er grateful'll opphold raulartola1@gmail.com

 32. Det er ikke ødelagt, det som skjer er at nettadressen er dårlig bygget.

  Test denne måten:

  ftp://ftp.promagellangps.com/

  Programvaren er separat, forstår jeg. Du kan laste ned den fra Internett, men postprosesseringskoden må kjøpes.

 33. hei Jeg vil også vite om kjøpet av gps inkluderer kontoret monile mapper 6 fordi jeg kjøper det her i Honduras og det viser seg at butikken som solgte den til meg nå vil selge meg kontoret separat i 100 dollar

 34. hei lenken er tilsynelatende nede eller eksisterer ikke, men takk for at du svarer på en annen adresse der det kan være.

 35. Hei Jeg har en GPS mobile mapping 6 men kjøp inkluderte ikke meg disk mobile mapper ofice spørsmålet mitt er om du kan laste ned gratis fra Internett eller må kjøpe det og min andre spørsmålet er om jeg kan bruke den mobile kartkontoret 6 og google eart å lage kart.

 36. Det er mulig å laste ned dataene som er samlet inn med en 6 Mobilemapper direkte til en hvilken som helst PC uten spesiell programvare.
  Hilsener og takk.

 37. Det er utmerket å få noen til å løse dine tvil.
  Takk

 38. Du må gjøre det sakte, på en flat overflate, og snu utstyret som du ber om det.

 39. Hei noen kan hjelpe meg. Jeg kan ikke aktivere GPS-en til mobilemapperen min og ønsker å kalibrere kompasset, send meg denne meldingen "kalibrering av horisontal akse mislyktes, prøv igjen" Jeg trenger hjelp

 40. Hei, kan noen fortelle meg hvordan jeg skal løse problemet med å laste formfil til mobilemaper 6 ,, samsvarer med anslagene til .map- og formfil, men det viser meg fortsatt en feil om at projeksjonene ikke samsvarer ,, Jeg bruker utm 15n i datum wgs84 ...

 41. hei god ettermiddag, har nettopp kjøpt en MM6 og jeg kan ikke få min laptop til å koble til, og gjorde prosessen som det markerer rikt installert i mobil kartlegging og ingenting, sonde og avinstallere mobile kartlegging, restart og ingenting, oppdatere ActiveSync og ingenting kan noen hjelpe meg, porfavooorrrrr uuuurgeeeeeee meg, er min e century21mx @ hotmail støtter de agradecere

 42. Ikke kompliser deg, bruk et GIS-program. Det er mye, og før eller senere må du møte dem.

 43. Også så langt jeg kan se, lar denne programvaren eksportere til dxf, men ved å gjøre dette vil du miste dataene knyttet til shp, som er lagret i dbf.

 44. Dataene som GPS Mobile Mapper, er i shp-format, kan du jobbe med alle CAD / GIS-programmer som: AutoCAD, ArcView, Microstation, gvSIG, etc.

  Mobile Mapper er ikke et GIS-program, det er et program for postprosessering av GPS-data, for å gi deg bedre nøyaktighet.

 45. Ayjuesu! det er alvorlig
  fordi det antas at når jeg registrerer et punkt «og i det øyeblikket jeg er på plass, har jeg koordinatene på skjermen», men
  Hvis jeg ikke skriver dem ned i notisboken, vil jeg ikke se dem igjen før jeg behandler dem?
  formen?
  Og enda en ting, i mobilmapperkontoret ser jeg feltdataene på skjermen, men hvordan eksporterer jeg eller trekker dem ut for CAD?
  Eller skal jeg bruke et ekstra program for å konvertere shp til dxf?

  Takk på forhånd!

  Greetings!

 46. Jeg tror ikke det, du bruker mobil mapper-kontoret eller et annet gis-program som du kan se filer type. SHP

 47. Tusen takk for å svare!
  men spørsmålet som treffer meg mest ...
  hvis jeg er i feltet og hever litt polygonal
  og når jeg kommer til en internettkafé, vil jeg se koordinatene
  av de hevede kryssene, kan jeg gjøre det direkte i GPS?
  Uten å trenge flere programmer?

  Greetings!

 48. Hei Fidencio.
  Når du fanger data med Mobile Mapper, var det nødvendig at du oppretter et prosjekt med .map-utvidelse, og også lag med utvidelse .shp. I dette innlegget Det er forklart i detalj.
  Hvis du vil laste ned dataene, må du fjerne SD-kortet fra GPS-en og plassere den på PC-en og deretter laste ned filene. Også via USB med ActiveSync.
  For å se disse dataene bruker du Mobile Mapper Office-programvaren, som følger med kjøp av GPS, hvis du skal postbehandle dem, det vil si forklart i dette innlegget.

  Hvis du bare vil laste dem i AutoCAD, må du konvertere formfiler til dxf, som kan gjøres med mange programmer.

 49. Kan du hjelpe meg å vite hvordan jeg kan se koordinatinformasjonen
  av poengene du tar med en GPS Mobile Mapper 6
  Jeg må tegne denne informasjonen i autocad.

  Takk!

 50. Hei Mariano.
  Mobile Mapper 6, uten etterbehandling er som en hvilken som helst nettleser. Dataene er mellom 3 og 5 radialmålere.
  Det er best å kjøpe dem kombinert, for eksempel en Promark3 og en eller flere Mobile Mapper 6.
  Promarken du bruker som base, og med de andre dataene, og til slutt, etterbehandling med Mobile Mapper Office, som referanse til hva Promark tok mens det var statisk, og det vil gi deg presisjoner på mindre enn en meter.

  Forresten, i hvilket land er du?

 51. Jeg vil gjerne vite mer om 6-kartleggeren siden det er meningen å kjøpe noen til kontoret, jobbe i catatsro uten mer for øyeblikket en hjertelig hilsen

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.