Hvor mye programvare er verdt i denne bloggen?

Jeg har skrevet om sprø teknologiske emner i over to år, vanligvis programvare og dets applikasjoner. I dag vil jeg benytte anledningen til å gjøre en analyse av hva det vil si å snakke om en programvare, med håp om å danne en mening, fremheve dyder og hvordan de reagerer på økonomiske inntekter og ord som genererer trafikk på Internett i det minste med hensyn til reklame via AdSense .

programvare Billetter som involverer det Besøk som involverer deg Inntekter produsert
AutoCAD 127 32,164 112.03
Micro 115 2,991 7.64
ArcGIS 73 8,768 6.96
Google Earth 144 12,257 16.24
manifold GIS 78 512 2.32
gvSIG 37 1,501 2.25
IntelliCAD 13 2,239 2.26
virtuell Earth 30 215 0.03
ArchiCAD 7 435 0.97
Cadcorp 7 43 0.09
MapInfo 7 295 0.30
Totalt 638 61,420 151.09

Søkeordene

Jeg har konsultert Google Analytics, basert på nøyaktig de siste 5 månedene, ved å spørre etter inkludering etter nøkkelord og bruke både navnet på selskapet og hovedprogramvaren. De totale besøkene fra disse søkeordene var 113,953 320.02, og av totalt XNUMX dollar kom de med søkeord.

ArcView

Innganger

Jeg har vurdert innleggene eller innleggene som er skrevet ut fra kategoriene på sidepanelet, med unntak av Mapinfo, som jeg måtte ty til i et søk gjennom LiveWritter, fordi det til dags dato ikke utgjør en kategori.

Besøkene

Det er interessant at de 61,420 54 betyr 50% av det totale besøket fra søkemotorer ved hjelp av nøkkelord. Noe som kan bety at mer enn 11% av mine besøkende som kommer fra Google kommer på grunn av disse XNUMX programmene.

Inntektene

Når man sammenligner summen av inntekter som kommer fra disse 11-programmene, mot totalene som er kommet med søkeord, konkluderes det med at 47% kommer derfra.

programvare gisNår det gjelder posisjonering, kan vi dele besøkene mellom antall innlegg skrevet, dette vil gi oss kapasitet til respons som programmer må trafikk, og dette er bordet.

AutoCAD har svart utover det jeg har snakket om, takket være populariteten og ser at IntelliCAD svarer på andre måte takket være dette. Deretter fulgte ArcGIS av Google Earth for å lukke de første fire.

Det er nysgjerrig på hvordan gvSIG i det spanske miljøet er bedre posisjonert enn Microstation. Og se Manifold GIS hale av med CadCorp, noe som betyr at det ikke er en god avtale å snakke om underutviklet programvare når det gjelder annonseinntekter, men det er en gevinst å få utkastet.

Uansett er skriving om programvare en av de første ideene på denne bloggen. Å finne trafikk har vært bra, å finne måter til Google AdSense er nyttig, men å lære noe nytt hver dag ... er veldig tilfredsstillende.

5 Svar på "Hvor mye er programvaren verdt på denne bloggen"

  1. Gammel forespørsel, jeg håper en dag å glede henne.

  2. Jeg må fortelle deg at jeg leser bloggen din med litt frekvens. Og ja, jeg aksepterer at mange av de tingene jeg leser har å gjøre med Autocad og Google Earth, selv om jeg fant svært interessante artikler med innhold av uvanlige programmer, som av ulike grunner ikke har tatt friheten til å laste ned eller å anbefale til mine bekjente.

    Din blogg som sådan synes meg et veldig interessant teknisk forslag (og hvorfor ikke, av personlige kommentarer) som presenterer en interessant analyse av programmer av felles bruk og ikke så vanlig. Selvfølgelig tar du deg tid til å finne ut om dem, antar jeg eller de sender deg informasjonen siden du er involvert på en eller annen måte. Som jeg synes er bra, siden hensikten er å dele din mening om produkter og teknologier slik at andre tar vi for gitt fra et nettsted og ikke lurer rundt på mange sider, noe som noen ganger vi ikke har tid til å gjøre.

    På grunnlag av dette, og prøver å forstå den endelige meningen med bloggen, må vi forstå hva annonseringens oppføring betyr i livet ditt (som jeg ikke tror er noe større) eller hvor relevant det er for deg. Jeg får inntrykk av at faktumet med læring-undervisning er den største tilfredsheten i ditt tilfelle og er pragmatisk, noe som ikke er bra eller dårlig.

    Jeg må innrømme at jeg nesten aldri kommer inn i "annonsene", med mindre de er relevante for å kjenne et program eller et produkt. Hvilket fører meg til følgende forespørsel: (Jeg vet at jeg ikke har dykket inne på siden, men ...) Kan du gjøre en gjennomgang av de beste produktene, de mest brukte og mest oppdaterte med hensyn til GPS? Jeg vil gjerne vite hva du mener om det og evalueringene for å vite hva som er de konvensjonelle forskjellene mellom produkter og deres funksjon generelt. Jeg lover å se lenkene du anbefaler ... hahaha! :-))

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.