Installere Microstation XM

Jeg kommenterte noen dager siden at jeg fikk en Microstation XM-plate, som inkluderer Bentley Map og Bentley Cadastre; men i intensjonen om forny livet Fra maskinen min jeg bestilte denne gangen for da jeg kom tilbake fra turene mine.

P3316367

Førsteinntrykket er noe rart, for brukere av de forrige versjonene visste vi at ingenting annet var nødvendig å installere. Siden det nå er en utvikling i .NET, er det forutsetninger at når du ber om en Select CD, kommer de inn. (Ups, hvis de ikke kom og snakket med en hyggelig jente fra Bentley Spania ring Blanca og hun vil finne en måte å sette dem i ftp)

Dette skal ikke være fremgangsmåten, eller i det minste skal det være mer informasjon på nettet, San Google sender deg til forutsetninger om andre XM-urter.

F.eks Velg Server XM requiere

 • MSXML 4.0 SP2 eller høyere
 • Internett-informasjonsservere IIS (med ASP.NET-støtte) 
 • . NET Framework 1.1

Og den første antagelsen av oss dødelige er at dette er det samme for Microstation XM ... vel nei.

 Hva er forutsetningene for Microstation XM

bentley xmDe er kjennetegnene til utviklingsmiljøet og bibliotekene som er nødvendige for at installasjonen skal fungere. ESRI og AutoDesk kaller det Service Pack, fordi Bentley fortsetter med sin vane å se ut som ingen kaller det forutsetninger ... ok!

Hva er forutsetningene

Det var her muldyret laget en Hugo Sánchez-stil øreklokke med Genaro ... fordi jeg ikke kunne finne hvor jeg skulle laste dem ned, selv om jeg er sikker på at nettstedet bare må eksistere for at det ikke er indeksert av Google. Derfor kommer de med platen, eller er på nettstedet der du laster dem ned; i dette tilfellet installerer jeg versjon 08.09.04.51.

Forutsetningene er:

 • Msspp08090410es.exe
 • Ms08090451es.exe

Dette innebærer oppdatering av:

 • Windows Installer Versjon 3.1v2
 • Microsoft. NET Framework 2.0
 • Microsoft. NET Framework 2.0 64 bit
 • Microsoft .NET Framework Language Pack
 • Microsoft XML Parser (MSXML) 4.20
 • Microsoft Visual Basic for Applications kjernen
 • Microsoft Visual Basic for Applications lokalisert
 • DirectX 9c.
 • DHTML-redigeringskontroll for programmer

Jeg synes det er veldig praktisk, fordi systemet oppdager om det var problemer med å installere et bibliotek og åpenbart det unødvendige

xm mikrostasjon

Dette antyder at forskjellige versjoner opptar forskjellige forutsetningsfiler. Til slutt må jeg innrømme at Bentley-tjenesten er bedre, i det minste via Skype ... selv om de må gjøre det som er nødvendig, og huske at selvlærte mennesker ikke forventer å bruke støtten ... bare Google.

Utenom denne lille ulempen fungerer installatøren veldig bra. Foreløpig er jeg desperat etter å høre at mye av det som hadde blitt utviklet med XFM i .NET, da det ble utgitt i 2004 helt rått, nesten integrert i Cadaster. Jeg vil prøve det og fortelle deg det.

3 svar på "Installere Microstation XM"

 1. takk Tomas, jeg hadde ikke lest den ... og jeg vil huske den

 2. Jeg trenger denne versjonen av microstation, jeg har geopack xm, men det spør meg om å ha minst den versjonen av microstation som du har, jeg tror vi kan gjøre endringer, min mail er jimyto2000@yahoo.es

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.