GvSIG program - la oss la oss ...

gvsig program Jeg hadde gjort sleipe, men uansett, og dro en gruppe av ikke-røykere som ønsker gvSIG kurset slik at jeg har en uke til å lære å bruke det og starte veiledning vil ta meg 2 uker i mitt natten. Også med dette innlegget jeg starte en ny kategori på min side panel: gvSIG.

GvSIG-programmet

Egentlig ba de ikke om det programmet, de ba om en som er ledig og enkel å bruke ... mange gratis, enkle å bruke tvilsom! ... spennende uten tvil!. Jeg tror jeg skal bruke den til å sammenligne den med Manifold og andre.

Hvis du hadde $ 250 de anbefaler Manifold fordi jeg vet hva som fungerer og hva som ikke gjør det, men fordi de ikke ønsker å bruke penger så du bedre gå for et verktøy med manuell klar og stabil (men ikke la dem gratis læringskurve ... eller mine).

Og for de som ikke har noen ide om hva GvSIG er, her er det grunnleggende:

 • Den gvSIG program oppstår (som et tilbud på anbud) på slutten av 2003, ble det utviklet av IVER som vant kampen, men har den institusjonelle paraply av European Regional Development Fund (ERDF), departementet for infrastruktur for Valencia og Universitetet Jaume I
 • Lisensen er GNU GPL
 • gvSIG 100% på Java er utviklet (med unntak av noen proprietære ECWy-biblioteker MrSID), så det kjører både på Windows, Linux og Mac.
 • Bibliotekene som den har utviklet er standarder som Geotools og Java Topology Suite, kjent som JTS blant andre.
 • Det er interessant at den tilsynelatende støtter "internasjonalisering" ... den er ment å tilpasse seg innfødt til brukerens språk ... mmmm?
 • Støtter vanlige filer som shp, dxf, dwg, dgn, kml og til og med gml
 • Støtter rasterformater som MrSID, GeoTIFF, ECW og ENVI
 • Støtter OGC-standarder, inkludert WMS, WFS, WCS og navngivningstjenester
 • Fremme Fem egenskaper som de var krav når tilbys: Portable (Windows / Linux på den tiden), Modular, åpen kildekode, gratis lisensiering, Interoperable (minst med AutoCAD, Microstation og ArcView på den tiden), i henhold til standarder.

Hvis du ønsker å utvide, kan integreres IMS tjenester og andre underverkene gjennom utvidelser inkluderer visning og redigering OpenStreetMap kartlegging, tilkoblings utvidelser ESRI ArcSDE og ArcIMS som ... blant andre.

Den mest berikende av GvsIG-programmet er samfunnet som ligger bak sin utvikling, kringkasting y dokumentasjon... noe som garanterer et visst nivå av bærekraft som alle åpne plattformer ikke har ... i det minste med så mye vekt på spansk språket.

Der forteller jeg dem hvordan det går.

Her kan du last ned gvSIG-programmet

Her kan du laste ned GvSIG opplæring

Her kan du ta en GvSIG kurs

7 Svar på "Programma gvSIG - Entrémosle pues ..."

 1. gvSIG støtter bare Microstation-filer (dgn) i V7-format
  De med formatet V8 støtter dem ikke.

 2. God morgen, jeg har tvilsom å ha Microstation-filer og kunne innlemme GVSIG og viseversa, er det et problem eller ikke.

  Takk.

  Hilsener.

 3. du har rett, jeg håper jeg kan ha tid til å snakke om de forskjellige utvidelsene

 4. Nylig begynte jeg å undersøke gvSIG etter å ha analysert flere gratis alternativer.
  Jeg tror at det for den spansktalende verden er et godt alternativ, og selvfølgelig, ettersom det oppnår diffusjon og timevis med utvikling, blir det mer og mer på vei.
  På utskriftsskjermbildet ser jeg ikke sextantforlengelsen som er mest interessant for geoprocessing.

  Hilsen til deg

 5. epa! hvor bra de er der ... noen ganger gir det inntrykk av å rive klærne før noen. hehe

  ... å foreslå Manifold ... en kjærlighet / hate forhold for den gamle kjente selv om vi vil se.

 6. Hei, jeg er glad du startet med gvSIG, jeg er sikker på at dine kommentarer vil være mer enn velkommen av alle de gvSIG-personene vi leser for deg (jeg ville bli veldig overrasket om jeg var den eneste).

  Hvis du har noen spørsmål, ikke nøl med å gå gjennom listen over brukere der brukergruppen vil hjelpe deg.

  Når det gjelder valg, foran Manifold ... vel, vil tiden fortelle.

  Hilsener !!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.