Arkiver for

Politikk og demokrati

Nyheter fra internasjonal politikk

Hvordan fikk jeg min sønn ut av Venezuela

Etter å ha sett konserten for humanitær hjelp til Venezuela bestemte jeg meg for å konkludere med et skrift som jeg ikke hadde klart å fullføre. Hvis du leser publikasjonen, om min odyssey for å forlate Venezuela, er jeg sikker på at du var nysgjerrig på hvordan slutten av turen min var. Calvary of the trip fortsatte, jeg hadde fortalt dem at jeg kunne ...

Hvordan verdenskartet var i 1922

Denne siste utgaven av National Geographic bringer to meget interessante emner: På den ene siden en omfattende rapport om arvsmodellprosessen ved hjelp av laserfangstsystemer. Dette er en samlerobjekt, noe som forklarer kompleksiteten som tok verkene på Mount Rushmore i South Dakota ...

Andre svakheter i den honduranske politiske krisen

2009 var det året at den politiske krisen i Honduras eksploderte i den nye formen for statskupp, med den karakteristiske delvis slag, med begrunnelser i et virvar av lover som beskytter ham; til tross for å bryte de reneste prinsippene om demokrati. Egeomates stiger nå 100,000 månedlige besøkende, men ...

Latinobarómetro, rapport 2011

Det er en Latin-Amerika skjult bak det stereotype bildet av det tjuende århundre, har vi transformado.Mientras svakhet politikk og mistillit velde dagsorden i regionen, fortsetter fremgangen stille uten tilsyn. En ny region oppstår som presser for å gå raskere enn landene, for å omfordele fruktene av ...

Fra kupp og andre gasser

Etter at rapporten har kommet ut av Sannhetskommisjonen, leser vi i detalj vitnesbyrdene til dem som var på hver sin side i det som var den demokratiske krisen i Honduras i løpet av de siste to årene. Rapporten sier ikke mange ting som vi ikke visste, den store konklusjonen er ...

Den Honduranske krisen ser ut til å ende

"Hvis du skal gi leguaner, vil vi heve leguaner," sa han. Men det blir ikke mer død i denne byen på grunn av deg. (side 11) "Hva tror du?" José Arcadio, ærlig, svarte: "Hundeskit. (side 14) "Vi sender ikke papirer i denne byen," sa han uten å miste sin ro. Og så vet du straks, nei ...

Posten 801

Dette innlegget bør ikke bli bortkastet på et forgjeves tema, men uken vil være veldig opptatt hvis jeg vil ta en rolig ferie; så jeg må snakke mellom linjene. Som en gjeld til vennens kommentar som spurte om min sønn tegner Asterix og Obelix, er her et eksempel tatt fra en av ...

Krisen i Honduras ... fortsetter

De som reiser, bor der de er, lukkede flyplasser, min sønn lykkelig fordi han ikke vil få sin eksamen. Forventet for mer enn 24 timer, ingen virksomhet, ingen jobb, ingen løsning. Resten, bare en kontinuitet i samme roman som ekstremer, hver dag polariserte mer ... etter nesten tre måneder av hans ...

Omtrent 10 løs setninger av catracha krisen

... etter å ha gitt meg to klemmer på armen, endte jeg med å akseptere at jeg ikke drømte. ... Hvis Honduras fordømte OAS-brevet med umiddelbar virkning, og OAS-utstødte Honduras, er Zelaya igjen i luften? ... så mange nikaraguere og venezuelanere i byene; noe er plotting. ... noen er halvt foreldet, de snakket om ...

Honduras valgte det tredje alternativet

"På denne måten jeg informere deg om at fordømmer charteret i Organisasjonen av amerikanske stater i samsvar med bestemmelsene i artikkel 143, med umiddelbar virkning" Bare dette manglet, måtte åpne en kategori for politikk og internasjonal lov, fordi temaet går for lenge. I går snakket jeg om mulige alternativer, ...

Honduras: perverse eller levedyktige alternativer

... du har ikke skrevet til meg i flere dager, tok de bort Internett? eller er det at du er i gatene, eller elsker du ikke lenger meg? Oppmerksomt: Din tårnsklud: bloggen Honduras returnerte til verdensarenaen, etter det ble lite sagt om dette lille stykket av puslespillet innkvartert av kraft i ...

6 dager som har forandret livet vårt

De siste dagene har vært så forskjellige, den ene fra den andre. Hver har hatt en annen smak, synd at smaken er så polarisert, mens det søte skjer for bittert for noen, i andre skjer det i den omvendte. For alle er bakgrunnsmaken en gal, da jeg ikke er ideolog eller dette ...