Cartitas

Gjenvunnet fra mine ensomme netter i Guatemala, akkurat nå som jeg er i ferd med å forlate for det, forlater jeg noe for deg å underholde.

Jeg vet, det fyller ikke besettelsen med teknologi ... men det eksisterer.

jeg savner degHun var en søt jente svarte øyne og rett hår til skuldrene, de privilegerte slektninger av ansatte i kostskole der gjorde disse årene, som bodde på stedet med total frihet; Han kunne være i statskassen, hvor Elisa kasserer, etter Nubia gift Elvir og forsvant fra kartet landsbyen, kan også være i spisesalen, etter Doña Gladis gikk, spise som en intern, gå til retten på lørdag natten og fortsatt følge med med papegøyene når de gikk til landsbyen, som ble kåret av læreren Nancy.

Vakre øyenbryn, liten statur, knapt iført femte klasse, hennes feminine deler begynte som små appelsiner, men øynene fløyte med himmelen på dem som prowled gjerdet.

Jeg har alltid funnet henne da jeg gikk for å vaske retter til spisestuen, kanskje hun med vilje tok litt spising, utregningen av min naturlige skyhet ikke møte gruppen av interne masse. I stedet for å gå gjennom workshopen, hun krysset plattform venter på henne, uten å se opp kunne føle den blå og hvit uniform med skjorte årsdagen nærmet oss som nerver vokste omvendt proporsjonalt med den avstanden, da vi var 3.215 meter oss Vi så på øynene våre, og da vi nådde 1.837, ville vi smile av sorg og ærefrykt, da ville vi si det samme.

Hei.
Hei.

Så fortsatte vi med å bevege seg i motsatte retninger, hun til tanten hennes tante, jeg til halvtime med varmt vann og Xedex.

Siden møtet 11, hadde bestemt seg for å skrive et lite brev, ble teksten skrevet med blekk i kjærlighet, og i de tre avsnitt og en halv ba oss om å være kjærester, tror jeg det visste ikke at hvis du sier ja.
Bare to personer visste om det; Daniel, som jeg hadde blitt et godt vennskap med, etter å ha ledsaget ham for å feie skolen i forrige halvår, jeg visste det også, selv om jeg som en sa, foretrakk å nekte meg selv gleden av å vite det fordi det er så hellig. Og det var under innflytelse av Daniel at jeg en dag etter at jeg hadde brettet brevet for den femte gangen, bestemte meg for å gi det til ham. Det var en natt, det var en film, en merkelig vane med internatet, der studentene ble ført til spisestuen på en lørdag, og Seño Margarita tok ut noen gamle bånd som hun snurret på projektoren, noen ganger var de enkle rapporter om en foreldet velkjent dokumentar som "Vision" sensurerte han strandscener med pekefingeren på linsen. For en forandring stilte de ut La Cruz y el Puñal og El Progreso del Peregrino for en siste gang. Studentene likte det, bortsett fra Oliva, som en gang protesterte, sammen med Purificación, ble ikke scenen gjentatt etter reaktiveringen av det mørke rommet som heter Manhatan.

Alltid min søte jente satt tilbake, hvor var kokker, siste skiftforskere og oss dristige outsidere som gled inn i rommet med unnskyldninger reservert for en annen historie. Hun følte noe gikk for å ta vann til kjøkkenet, så jeg tok fordel, det var mørkt, knapt lyset av filmen, hvis emne jeg ærlig ikke husker. Jeg gikk etter henne, jeg nærmet seg når kjølens lys opplyste henne, jeg så sine tynne lepper limt til det grønne glasset, mens hun så på meg med nervøse øyne, tok jeg mot og jeg ga henne den svette lille notatet.

- Jeg venter på svaret ditt- Jeg sa, med heltemoten som ga meg smilet hans, men gjorde med et hjerte et ekorn i istiden.

Jeg husker fortsatt ikke om han sa ja, han kunne ha fortalt meg nei, jeg husker heller ikke. For resten av året, følger vi den samme rutinen, møte på samme plattform med de samme nervene, hun med skyldfølelse for å ha en lagret brev i hans hemmelige boksen, håper jeg en dag får i retur.
Han kom slutten av året, og tiden var bortkastet samme, den samme følelsen som produserte oss avgang av gamle utseende buss, trøst at bequistas ville bo tre uker, og vi skulle tilbringe våre dager i lat raketter natt nærmet seg.

En ettermiddag, som virket som en natt, så vi hverandre, jeg kan fortsatt se ansiktet hans, vakkert, hans øyne i live, hans smil grum. Cabal Jeg kan føle hans nervøs pust, etter en kort, veldig kort kyss, var det ingen tunge, vi lukkde ikke engang øynene våre. Det var ikke spektakulært, det var nok å huske den våte smaken og ikke glem konteksten.

Tjue år senere skrev han navnet mitt i Google...

Når han suger halmen i kaffeslyngen, ser leppene hans de samme ut, som den kvelden som trykker på det grønne glasset ...

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.