Cartitas

Gjenvunnet fra mine ensomme netter i Guatemala, akkurat nå som jeg er i ferd med å forlate for det, forlater jeg noe for deg å underholde.

Jeg vet, det fyller ikke besettelsen med teknologi ... men den eksisterer.

jeg savner degHun var en søt jente svarte øyne og rett hår til skuldrene, de privilegerte slektninger av ansatte i kostskole der gjorde disse årene, som bodde på stedet med total frihet; Han kunne være i statskassen, hvor Elisa kasserer, etter Nubia gift Elvir og forsvant fra kartet landsbyen, kan også være i spisesalen, etter Doña Gladis gikk, spise som en intern, gå til retten på lørdag natten og fortsatt følge med med papegøyene når de gikk til landsbyen, som ble kåret av læreren Nancy.

Vakre øyenbryn, liten statur, knapt iført femte klasse, hennes feminine deler begynte som små appelsiner, men øynene fløyte med himmelen på dem som prowled gjerdet.

Jeg har alltid funnet henne da jeg gikk for å vaske retter til spisestuen, kanskje hun med vilje tok litt spising, utregningen av min naturlige skyhet ikke møte gruppen av interne masse. I stedet for å gå gjennom workshopen, hun krysset plattform venter på henne, uten å se opp kunne føle den blå og hvit uniform med skjorte årsdagen nærmet oss som nerver vokste omvendt proporsjonalt med den avstanden, da vi var 3.215 meter oss Vi så på øynene våre, og da vi nådde 1.837, ville vi smile av sorg og ærefrykt, da ville vi si det samme.

Hei.
Hei.

Så fortsatte vi med å bevege seg i motsatte retninger, hun til tanten hennes tante, jeg til halvtime med varmt vann og Xedex.

Siden møtet 11, hadde bestemt seg for å skrive et lite brev, ble teksten skrevet med blekk i kjærlighet, og i de tre avsnitt og en halv ba oss om å være kjærester, tror jeg det visste ikke at hvis du sier ja.
Vi kjente bare to personer; Daniel, som jeg hadde gjort et godt vennskap med etter å ha ledsaget ham til å feie skolen i mitt forrige halvårstipend, visste jeg også, selv om jeg som sagt hadde foretrukket å nekte meg selv gleden av å kjenne den for å være så hellig. Og det var under innflytelse av Daniel, at jeg en dag etter å ha brettet brevet for den 16. gang, bestemte jeg meg for å overlate det. Det var en natt, det var en film, en merkelig skikk på internatet, der elevene tok en lørdag til spisesalen, og fru Margarita tok frem noen gamle bånd som snurret i projektoren, noen ganger var de enkle rapporter om en foreldet kjent dokumentar. Som "Vision" ble strandscener sensurert med pekefingeren på linsen. For en forandring stilte de ut La Cruz og El Puñal og El Progreso del Peregrino for en annen siste gang. Studenter likte det imidlertid, med unntak av Oliva, som en gang protesterte, sammen med rensing, scenen ble ikke gjentatt etter gjenopplivingen av det mørke rommet kalt Manhatan.

Alltid min søte jente satt tilbake, hvor var kokker, siste skiftforskere og oss dristige outsidere som gled inn i rommet med unnskyldninger reservert for en annen historie. Hun følte noe gikk for å ta vann til kjøkkenet, så jeg tok fordel, det var mørkt, knapt lyset av filmen, hvis emne jeg ærlig ikke husker. Jeg gikk etter henne, jeg nærmet seg når kjølens lys opplyste henne, jeg så sine tynne lepper limt til det grønne glasset, mens hun så på meg med nervøse øyne, tok jeg mot og jeg ga henne den svette lille notatet.

- Jeg venter på svaret ditt- Jeg sa, med helten som hans smil ga meg, men med hjertet gjorde en ekorn i istiden.

Jeg husker fortsatt ikke om han sa ja, han kunne ha fortalt meg nei, jeg husker heller ikke. For resten av året, følger vi den samme rutinen, møte på samme plattform med de samme nervene, hun med skyldfølelse for å ha en lagret brev i hans hemmelige boksen, håper jeg en dag får i retur.
Han kom slutten av året, og tiden var bortkastet samme, den samme følelsen som produserte oss avgang av gamle utseende buss, trøst at bequistas ville bo tre uker, og vi skulle tilbringe våre dager i lat raketter natt nærmet seg.

En ettermiddag, som virket som en natt, så vi hverandre, jeg kan fortsatt se ansiktet hans, vakkert, hans øyne i live, hans smil grum. Cabal Jeg kan føle hans nervøs pust, etter en kort, veldig kort kyss, var det ingen tunge, vi lukkde ikke engang øynene våre. Det var ikke spektakulært, det var nok å huske den våte smaken og ikke glem konteksten.

Tjue år senere skrev han navnet mitt i Google...

Når han suger halmen i kaffen, blir hans lepper det samme, som den samme natten, og trykker på det grønne glasset ...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.