Administrere endringer gjort på et kart

Det er flere grunner til at du kanskje må ha kontroll over kartendringer eller vektorfiler.

1. For å kjenne prosessene som et kart har passert etter et opprør, kalles dette kadastral vedlikehold.

2. Å vite endringene som ulike brukere har gjort til en fil, hvis den er blitt brukt av flere brukere.

3. For å eliminere en endring som ble gjort ved en feil etter avslutning av programmet.

Om det er nødvendig, er det sikkert at det er svært nødvendig. La oss se hvordan du gjør det med Microstation.

1. Aktiverer historikk kommandoen

Denne funksjonaliteten kalles «historisk arkiv»Og er aktivert i« Verktøy / Designhistorie ». For å legge inn en tekstkommando i Microstation, er kommandopanelet aktivert med «verktøy / tasting», og i dette tilfellet skriver du inn «historieforestilling» og deretter angir

bilde

Dette er hovedverktøypanelet i det historiske arkivet, det første ikonet er å lagre endringer, det neste for å gjenopprette tidligere endringer, det tredje som ser endringer, og det siste som starter den historiske for første gang. Du kan gjenopprette endringer fra hvilken som helst økt, uansett rekkefølge, øyenforandringer blir ikke lagret når du vil, men når en bruker aktiverer "comit" -knappen, også hvis en bruker tar et kart som en annen bruker ikke har lagret endringene på system advarer deg om at en bruker ikke har laget "komité".

2. Starte arkivet

For å starte den historiske filen, er den siste knappen aktivert.

design historie microstation

3. Vise endringer.

Nå kan vi se den historiske filen til høyre, i grønn de tilsatte vektorene, i rød de eliminerte og i blå de som bare ble endret. De valgte endringene vises i sine respektive farger. Med knappene kan du også velge om du bare vil se visse typer endringer, for eksempel de som er slettet for eksempel.

design historie microstation

I mitt tilfelle har jeg brukt i noen prosjekter for å kontrollere matrikkel vedlikehold. Mange prosesser i land etter offentlige utstillinger erklærer kart offisielt og er på denne tiden at han aktiverer historisk arkiv, slik at du kan se hva det var en bygning, som segregert eller modifiserte og spesielt kan har endringskontroll for å opprettholde systemet automatisk legger brukeren, dato, og du kan skrive beskrivelse av transaksjonen endring, for eksempel vedlikehold eller viktige detaljer.

bildeI dette eksemplet var den opprinnelige bygningen 363, derfor vises den rødt fordi den ble slettet, og i blå vises tallene som den kjøpte og i grønt kan du se linjen der bygningen ble delt. Det som er grått har ikke mottatt noen endring. De blå tallene skal være blå, men de ble sannsynligvis flyttet fra stedet der de opprinnelig ble opprettet.

4. Slik sletter du den historiske filen

Vel, det kan ikke sees eller til og med logisk forstand fordi filen som har sin historie, ikke blir større. Men hvis du vil slette den historiske filen som du kan gjøre er å åpne et nytt kart, ring den historiske referansen og lagre kopi / lim inn i filen vår enten ved gjerding / kopiering eller ved hjelp av kopi / punkt på Opprinnelsessted / destinasjonspunkt i samme punkt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.