Hvordan tematisere i Microstation Geographics

For ikke å miste fartet, forstyrrer mer enn Alzheimer oss fra tid til annen, her forlater jeg deg en del av den gratis konsultasjonen som jeg ga til noen gutter fra Mexico, som fortsetter å bruke Geographics.

1. Dataene

tematisk resimbolisering mikrostasjon

Den har et kart, som inneholder fire sektorer, da har hver blokk grenser og sentroider. Den sentroide har link til databasen, i tabellen epler, og inneholder også navnet på sektoren i kolonnen Cve_Sec.

Så i dette tilfellet vil jeg tematisere eplene, basert på sektornummeret. Jeg vil klargjøre dette problemet først, fordi det var nødvendig fordi koblingen til databasen var fra sentroider og ikke fra figurer.

 • Lag figurer. Hvis det ikke er synlig, aktiverer vi verktøylinjen Geografisk, i menyen Verktøy> Geografi> Geografi. For å generere figurene, slår vi av alle nivåene, og gir kun nivået på eple og sentroider, vi lager en gjerde og vi velger ikonet som heter Lag figurer.tematisk resimbolisering mikrostasjon
  Et nivå som er ledig er nødvendig der formene skal lagres.
 • Overfør lenker til former. For dette slår vi av nivået av eplegrensen, og la kun nivået på former og sentroider. Vi lager en gjerde og vi velger det fjerde ikonet som heter Tilknyttede lenker, som indikerer Centroid -> Shape og klikker på skjermen.
 • Se gjennom lenker. Signalet om at alt er bra, er det når du bruker kommandoen Review Attributter, dataene som sentroid hadde ble løftet.

tematisk resimbolisering mikrostasjon

2. Hvordan tematisere

For å tematisere, velger vi Databas> Tematisk resimbolisering. tematisk resimbolisering mikrostasjon

Et vindu vises, der du må konfigurere, til høyre hvis du vil at temaet skal være visuelt eller lagret i et kartlag. Også hvis vi ønsker det fra hele filen, eller fra en Fence. Deretter på knappene til venstre, med Legg til, hvis vi vil stille spørsmål via spørsmål spesifikke.

Vi velger knappen Auto, for å indikere at vi forventer at programmet automatisk søker etter kategorier. Der velger vi bordet Epler, og kolonnen Cve_sec, indikerer vi at klassene er unike, fylling, grunnfarge og nivå hvor hvert lag går. Så når du gjør Ok, vi kan velge en annen farge igjen, fordi de som er vist er litt stygg.

tematisk resimbolisering mikrostasjon

Og det er alt, se det når du angir Go, og klikk på skjermen, blokkene er tema basert på sektorene.

tematisk resimbolisering mikrostasjon

3. Hvordan plassere legenden

For dette er det gjort Innstillinger> Legend, og alternativet til to punkter er valgt i panelet eller størrelsen er definert i måleenheten som vi jobber, i dette tilfellet vil jeg bruke 100 x 100 meter.

tematisk resimbolisering mikrostasjon

Med Bentley Map, den andre bølgen, men mye mer snill.

9 Svar på "Hvordan tematisere i Microstation Geographics"

 1. Problemet, etter min mening, er at installasjonsprogrammet er korrupt. For feilen det genererer; muligens noe uforenlighet med et Windows-versjonsbibliotek.
  Hvis du kontakter meg kanskje via Teamviwer, kan jeg støtte deg.

  arroba redaktør på geofumadas.com
  Hilsen

 2. det er ingen annen måte å se etter Verktøy> Geografikk og verktøy> Koordinatsystemtabellen som er de som ikke ser ut for meg, siden jeg trenger å gjøre en opprydding med Cleannup topologi-stolpene, men jeg har søkt på dem og finner dem ikke noe sted ... Jeg vil Jeg vil virkelig sette pris på det og takke deg

 3. Det er rart Hvis du kan installere den på en annen maskin, burde det ikke være noe problem.
  Tingen om den korrupte kilden er ikke et problem.

 4. Jeg angir at jeg har vindu 7 av 64 biter og den andre maskinen jeg kjørte på er vindu 7 av 32bits ...
  Må det også gjøre det eller ikke?

 5. Dette er trinnene jeg gjorde :::
  1. Installer Installer MicroStationV8_2004.
  2. Den geografiske
  3.Descartes
  4. lurgo lim inn sprekk i destinasjonsmappene
  Men det samme virker, men jeg ser ikke disse tabellene i TOOLS ...
  Micro installasjon skyte meg en melding CRC feil: Fil C: / Program Files (x86) /Bentley/Program/Install/VBA6/release/Windows/Fonts/tahomabd.ttf dosent matche filen i mediet setup`s.the som du rouning fra oppsettet kan bli ødelagt: ta kontakt med programvareleverandør

  og når jeg installerer Geographic stripe dette: CRC feil: Fil C: / Program Files (x86) /Bentley/Worspace/Projects/Examples/Geospatial/Whistler/dgn/pln/Q18.pln doesn`t matche filen i oppsettet 's cab fil. mediet fra der du kjører oppsettet kan bli ødelagt; kontakte deg programvareleverandør ..
  Jeg presiserer at de samme feilene ga meg når jeg installerte den i den andre maskinen, og jeg setter pris på tabellen som (... eller kan du finne den i Verktøy> Geografikk i en annen del av programmet? Forstørre svaret ditt

 6. hei dette vil installere Micro Geographics men maskinen jeg bruker ikke aprece meg denne tabellen Verktøy> Geographics og installere den på en annen datamaskin, og jeg aprece det eneste alternativet i min nei ... du må se om jeg har gjort de samme trinnene ... er det den type vindu ...

 7. Jeg liker det, det er en av de vakreste prosessene, jeg synger den programmeringen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.