Hvordan tematisere i Microstation Geographics

For ikke å miste fartet, forstyrrer mer enn Alzheimer oss fra tid til annen, her forlater jeg deg en del av den gratis konsultasjonen som jeg ga til noen gutter fra Mexico, som fortsetter å bruke Geographics.

1. Dataene

tematisk resimbolisering mikrostasjon

Den har et kart, som inneholder fire sektorer, da har hver blokk grenser og sentroider. Centroid har link til databasen, i tabellen epler, og inneholder også navnet på sektoren i kolonnen Cve_Sec.

Så i dette tilfellet vil jeg tematisere eplene, basert på sektornummer. Jeg vil avklare dette problemet først, da det var nødvendig fordi lenken til databasen var fra sentroids og ikke fra figurer.

 • Lag figurer. Hvis det ikke er synlig, aktiverer vi Geografisk verktøylinje, i menyen Verktøy> Geografi> Geografi. For å generere figurene, slår vi av alle nivåene, og gir kun nivået på eple og sentroider, vi lager en gjerde og vi velger ikonet som heter Lag figurer.tematisk resimbolisering mikrostasjon
  Et nivå som er ledig er nødvendig der formene skal lagres.
 • Overfør lenker til former. For dette slår vi av eplegrensnivået, og lar bare nivået av former og sentroider ligge. Vi lager en gjerde og vi velger det fjerde ikonet som heter Tilknyttede lenker, som indikerer Centroid -> Form og klikker på skjermen.
 • Se gjennom lenker. Signalet om at alt er bra er at når du bruker kommandoen Review Attributter, dataene som sentroid hadde ble løftet.

tematisk resimbolisering mikrostasjon

 

2. Hvordan tematisere

For å tematisere, velger vi Database> tematisk resimboliseringtematisk resimbolisering mikrostasjon

Det vises et vindu der vi må konfigurere, til høyre hvis vi vil at temaet bare skal være visuelt eller lagres i et lag på kartet. Også hvis vi vil ha det fra hele filen, eller fra en Fence. Så i knappene til venstre, med Legg til, hvis vi vil gjøre henvendelser via spørsmål spesifikke.

Vi velger knappen Auto, for å indikere at vi forventer at programmet automatisk søker etter kategorier. Der velger vi bordet Epler, og kolonnen Cve_sec, indikerer vi at klassene er unike, fyll, grunnfarge og nivå som hvert lag går i. Så når du gjør det Ok, vi kan velge en annen farge igjen, fordi de som er vist er litt stygg.

tematisk resimbolisering mikrostasjon

Og det er alt, se det når du angir Go, og klikk på skjermen, blokkene er tema basert på sektorene.

tematisk resimbolisering mikrostasjon

3. Hvordan plassere legenden

For dette er det gjort Innstillinger> Forklaring, og muligheten for to punkter er valgt i panelet eller størrelsen er definert i måleenheten vi jobber med, i dette tilfellet vil jeg bruke 100 x 100 meter.

tematisk resimbolisering mikrostasjon

Med Bentley Map, den andre bølgen, men mye mer snill.

9 svar på "Hvordan tematiseres i Microstation Geographics"

 1. Problemet, etter min mening, er at installasjonsprogrammet er korrupt. For feilen det genererer; muligens noe uforenlighet med et Windows-versjonsbibliotek.
  Hvis du kontakter meg kanskje via Teamviwer, kan jeg støtte deg.

  arroba redaktør på geofumadas.com
  Hilsen

 2. Det er ingen annen måte å finne tabellene Verktøy> Geografi og Verktøy> Koordinatsystem, som er de som ikke synes for meg siden jeg trenger å gjøre en rengjøring med Cleannup topologi barer, men jeg har sett etter dem og jeg kan ikke finne dem hvor som helst ... Jeg vil sette pris på mye og takk

 3. Det er rart Hvis du kan installere den på en annen maskin, burde det ikke være noe problem.
  Tingen om den korrupte kilden er ikke et problem.

 4. Jeg spesifiserer at jeg har 7-biters vindu 64, og den andre maskinen jeg kjørte på er 7-biters vindu 32 ...
  Må det også gjøre det eller ikke?

 5. Dette er trinnene jeg gjorde :::
  1. Installer Installer MicroStationV8_2004.
  2. Den geografiske
  3.Descartes
  4. lurgo lim inn sprekk i destinasjonsmappene
  Men det fungerer fortsatt, men jeg ser ikke disse kategoriene i VERKTØY ...
  Micro installasjon skyte meg en melding CRC feil: Fil C: / Program Files (x86) /Bentley/Program/Install/VBA6/release/Windows/Fonts/tahomabd.ttf dosent matche filen i mediet setup`s.the som du rouning fra oppsettet kan bli ødelagt: ta kontakt med programvareleverandør

  og når jeg installerer Geographic stripe dette: CRC feil: Fil C: / Program Files (x86) /Bentley/Worspace/Projects/Examples/Geospatial/Whistler/dgn/pln/Q18.pln doesn`t matche filen i oppsettet 's cab fil. mediet fra der du kjører oppsettet kan bli ødelagt; kontakte deg programvareleverandør ..
  Jeg presiserer at de samme feilene ga meg da jeg installerte den på den andre maskinen, og at tabellen ser perfekt ut for meg (... eller er det slik at Verktøy> Geografi kan bli funnet i en annen del av programmet?

 6. Hei, hva med å installere MicroStation GeoGraphics, men maskinen jeg bruker, viser ikke dette Verktøy> Geografi-tabellen, og jeg installerte den på en annen datamaskin, og jeg ser alternativet bare på min, nei ... det har å gjøre hvis jeg gjorde de samme trinnene ... er det kanskje typen vindu ...

 7. Jeg liker det, det er en av de vakreste prosessene, jeg synger den programmeringen

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.