Testing Sokkia SET520k

total stasjon Bare jeg pakker ut en totalstasjon Sokkia Set520k, vil vi bruke i matrikkel undersøkelse minst 20 kommunene neste år. Jeg har også fordi kjøpe en dataoverføring kabel, stativ og to prismer milepæl.

Det er ganske nylig, slik at i sammenlignende tabeller av de totale stasjonene jeg viste deg ikke, kommer den bare til 10k-serien.

Eksisterte før dette utstyret 620k som hadde lavere oppløsning (26x), mindre vinkel presisjon (6 ") og utformingen av prøvestykket var ensidig, nå det bringer dobbel. Hadde en følsomhetsnivået (nivå plate) av 40 ", støttet ikke flash-minnekort eller brakte valg for trådløst tastatur.

Mens modell beste tilstand er SET320k og 220k som avviker fra der jeg kjøpte, når vinkelen nøyaktighet 3 "og 2" i tillegg støtter "Fingang skruene" dobbel hastighet, men ikke spør meg hva effekten gjør at fordi Jeg har ikke prøvd det, og det er en fare for at jeg ender med å skrive en barbastada.

Blant noen interessante funksjoner, beskyttelse for arbeid i ekstreme forhold (fuktighet, støv, snø), og anta at sammenlignet med 10k modeller, bør forbedringer i operabilitet øke utnyttelsesgraden opp til 25%. Disse lagene ta en passelig passordbeskyttelse kan bare deaktiveres av representanten for Sokkia (i teorien). Mandag jeg håper å gjøre de første testene, her er de generelle kjennetegn:

  • vedtak: 30x / 3 "
  • Minste fokuseringsavstand: 1.0 mts.
  • Vinkel presisjon: 5 "/ 1.5mgon / 0.025 tusen
  • Omfang 1 prisme: opp til 3,500 mts under optiske forhold
  • Presisjon med prisme: 2 + 2ppm i fin modus, 5 + 5 ppm i rask modus
  • Minne lagring: 10,000-poeng, støtter i tillegg flashminne
  • Batteriladningstid: 2.5 timer
  • Varighet i kontinuerlig bruk: 10 timer (1,200 poeng), 13.5 timer under bruk kun vinkel

bilde Eller i det minste sier dette brosjyren, der forteller jeg deg neste uke; Hvis de så meg, er jeg som når min far tok meg til messen og kjøpte meg en lekehest med en kjedelig indisk ... men det er en annen historie Jeg vil gjerne si det, men det passer ikke i denne bloggen.

2 Svar til "Teste Sokkia SET520k"

  1. hei jeg er gerson spanien de azacualpa santa barbara Jeg prøver å bruke en set520k total stasjon, og jeg vil gjerne holdes informert med manualer eller annen informasjon som kan være svært nyttig for å kunne bedre håndtere denne enheten av stor betydning

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.