Testing Sokkia SET520k

total stasjon Jeg pakker bare ut en totalstasjon fra Sokkia Set520k, som vi skal bruke i matrikkelsøkningen til minst 20 kommuner neste år. Jeg måtte også kjøpe en dataoverføringskabel, et stativ og to polet prismer.

Det er ganske nylig, slik at i sammenlignende tabeller av de totale stasjonene som jeg viste deg vises ikke, den når bare 10k-serien.

Dette utstyret er gitt av 620k som hadde lavere oppløsning (26x), lavere vinkelnøyaktighet (6 ") og at oppsettet til kontrollpanelet var ensidig, nå har det dobbelt. Det hadde et følsomhetsnivå (platenivå) på 40 ", støttet det ikke flash-minnekort eller bringe-alternativ for trådløst tastatur.

Mens modeller med bedre stand er SET320k og 220k som skiller seg fra den jeg har anskaffet, at vinkelpresisjonen når opp til 3 "og 2", støtter den i tillegg "fine motion skruer" i dobbel hastighet, men ikke spør meg hvilken effekt det har fordi Jeg har ikke prøvd det, og det er i fare for at jeg ender opp med å skrive en barrabasada.

Blant noen interessante funksjoner, beskyttelse for arbeid under ekstreme forhold (fuktighet, støv, snø), og det antas at sammenlignet med 10k-modellene, bør forbedringene i brukbarhet øke bruken opp til 25%. Disse enhetene kommer med et tilpassbart beskyttelsespassord som bare kan deaktiveres av Sokkia-representanten (i teorien). Denne mandagen håper jeg å gjøre de første testene, her er de generelle egenskapene:

  • vedtak: 30x / 3 "
  • Minimum fokuseringsavstand: 1.0 mts.
  • Kantet nøyaktighet: 5 "/ 1.5 mg / 0.025 tusen
  • Omfang 1 prisme: opp til 3,500 meter under optiske forhold
  • Presisjon med prisme: 2 + 2 ppm i fin modus, 5 + 5 spm i hurtigmodus
  • Minne lagring: 10,000-poeng, støtter i tillegg flashminne
  • Ladetid for batteri: 2.5 timer
  • Varighet ved kontinuerlig bruk: 10 timer (1,200 poeng), 13.5 timer under bruk kun vinkel

 

bilde Eller i det minste er det dette brosjyren sier, der skal jeg fortelle deg neste uke; hvis de så meg, er jeg som da min far tok meg med på messen og kjøpte meg en lekehest med et kjedelig ansikt indisk ... men det er en annen historie Jeg vil gjerne si det, men det passer ikke i denne bloggen.

2 svar på “Testing av Sokkia SET520k”

  1. hei jeg er gerson spanien de azacualpa santa barbara Jeg prøver å bruke en set520k total stasjon, og jeg vil gjerne holdes informert med manualer eller annen informasjon som kan være svært nyttig for å kunne bedre håndtere denne enheten av stor betydning

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.