Testing av Promark3 ... bare bilder

Han passerte løpet av Jeg hadde snakket med dem, Vi gjorde tester med Magellan Promark3 GPS, Mobile Mapper 6. Interessant at det i Survey-modus kan dannes et nettverk som etterbehandlingen gjøres ikke bare med en enkelt enhet. Under disse forholdene ville det være mulig å ha 2-centimeters nøyaktigheter i korte perioder, mens det med MobileMapper bare etterbehandling mot en datamaskin ville ta mer tid å fange i undermåler.

Det valgte stedet var en pittoresk by, med en veldig uregelmessig topografi, typisk for disse landene. Etter å ha funnet et sted hvor vi ble mindre påvirket av messestøyen, startet vi prosessen.

2 landsbyen

Vi glemte at det var nødvendig å spise lunsj, guttene, veldig stablet, selv om været var sprøtt, den første dagen i Agatha-stormen som forårsaket katastrofer i flere land i Mellom-Amerika. Forresten anbefaler jeg at du ser skadevisningsovervåkeren implementert av Segeplan ... vel, hvor mye de har avansert disse vennene siden siste gang Jeg sjekket dem.

Før jeg begynner å snakke om tekniske resultater, legger jeg noen bilder av hva den tekniske rapporten ikke sier.

og dette

 

Hvor mye de vil gi meg for dette flyet på eBay ...

... Jeg ville sverge på at en av disse enhetene blir brukt av sjefen til å se over oss slik at vi ikke går til å prenaying kvinner ...

 

gps promark

Hjelp meg Gud, hvordan er denne tingen ... Jeg husket ...

au! Jeg har allerede glemt igjen ...

sitte ned

Og den lille sitcom-kompa ...

 

hva vi gjør

- ... og du tror de vil betale oss for dette?

- mmm ... kanskje de gir oss lunsj

- Men det er allerede tre på ettermiddagen!

 

omsorg

Se hvor fint!

Alle vil prøve Ipod og la oss ta vare på denne basen.

... og med den kalde det gjør.

... stopp, du må bare se den bakken som den er.

 

Wow, denne kabelen er litt lengre. Hvem vet om det fungerer bedre enn ku-beltet.

ku-kabel

2 Svar på “Testing the Promark3 ... only photos”

  1. Hei Marco
    Du kan ikke; 6 Mobile Mapper støtter ikke etterbehandling, det betyr at den ikke kan fange data som rover, og at den deretter kan etterbehandles basert på en annen enhet som var basert på den.

    Fra Mobile Mapper-linjen støtter de bare etterbehandling: Mobile Mapper Pro, Mobile Mapper CX, Mobile Mapper 100 og ProMark.

    Hilsen

  2. God ettermiddag, vil jeg gjerne vite om du kan hjelpe meg ut av tvil. Se, jeg har en Promark 3 rtk GPS og en magellan mobil mapper 6, og jeg vil gjerne vite om det finnes en måte å bruke begge som base (promark) og rover nettleseren. Hvis du kan, kan du fortelle meg hvordan konfigurasjonen er ferdig

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.