Dagordningen som jeg ikke kan dekke i Baltimore

Som Ricardo Arjona sier, se at verden er utakknemlig og liten; Jeg vil være på BE-konferansen 2008 i Baltimore, Maryland fra 28. til 30. mai; og rett ved Salisbury University vil være Østkonferanse fra Manifold Systems 29. og 30.

baltimore3

Før jeg snakket om hvor interessant den konferansen vises for bare $ 50 ... på kartet det ser nærmere ut , men de er 181 mil unna, på to timer ... så synd, selv om flukten fremdeles frister meg.

Den andre tilfeldigheten i denne lille verdenen er videoen som Google Earth har publisert i dag, versjon 4.3 hvor det vises hvordan soloppgang og solnedgang med et enkelt dra på knappen og boblene fra gaten. Nysgjerrig at de i utvalget av 3D-bygninger brukte Baltimore i Inner Harbor-området, forresten ser det ut til at de endelig fant en måte å få 3D-detaljene til å gå raskere ned.

Her lar jeg deg se det fullstendig, selv om min kjære venn av Google Earth Blog Han viste det allerede før; ingen vinner når det gjelder Google leketøy.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.