Dagordningen som jeg ikke kan dekke i Baltimore

Som Ricardo Arjona sier, se at verden er utakknemlig og liten; Jeg vil være på BE Conference 2008 i Baltimore, Maryland fra 28 til 30 i mai; og rett ved Salisbury University vil være Østkonferanse av manifoldsystemer på 29 og 30 dager.

baltimore3

Før jeg snakket om hvor interessant den konferansen viser for bare $ 50 ... på kartet det ser nærmere ut , men de er 181 miles away, omtrent to timer ... hva synd, selv om jeg fortsatt føler seg til ferien.

Den andre fyren sammentreff av denne verden er videoen som Google Earth har publisert i dag sin 4.3 versjon som viser som soloppgang og solnedgang med en enkel dra bobler knapp og utsikt over gaten. Merkelig at i prøven av bygninger 3D brukes i Baltimore, i hvert fall virker det som endelig funnet en måte som detaljer 3D ned raskere.

Her forlater jeg det for å se det komplett, selv om min kjære venn av Google Earth Blog Jeg viste det allerede før; ingen vinner når det gjelder Google leketøy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.