Vbookz, den beste lydspilleren til iPad / iPhone / iPod

Applikasjoner for lesing høyt endrer måten vi nyter på bøker, uten tvil.

Spesielt har jeg alltid likt å rekruttere kommentar og sidenotater med en ekte bok, stopp og les sakte for å rumle den gode prosaen. Men det skjedde aldri for meg at det å ta en tur kunne bli brukt til å lese.

vBookz

Vbookz er det beste jeg har funnet, hvis du har en digital versjon av en bok. Nå kommenterer jeg fordelene:

Utmerket uttale

Både mannlig og kvinnelig stemmeopsjon låter så naturlig at den har overrasket meg. I tillegg til det spanske språket finnes det andre 15-språk (det er ikke en oversetter) som inkluderer portugisisk, tysk, italiensk, fransk, engelsk fra Storbritannia og også engelsk fra USA.

photo_3

Deretter har du muligheten til å endre leshastigheten som gjør underverk.

Og mens du leser, fremhever et høydepunkt i et forstørrelsesglass, selv om det også kan settes gul uthevet.

Det er å verdsette, som holder pause når du lukker programmet, med det som ikke går tapt av hvor vi går. Jeg husker med Sodels denne svakheten var fordi han måtte gjøre innholdet utvalg, og deretter kopiere og igangsatt, som velger hele dokumentet ble treg start, og hvis vi konvertert tekst til lyd ingen måte å kontrollere pausen.

Det er en god leser, ikke bare i lyd.

Det kan også brukes til å lese uten lyd, så du må bare bruke fingrene til å velge skriftstørrelsen, og teksten er ordnet for å lese på en tradisjonell måte.

Du har også mulighet til å søke på tekst, med forstørrelsesglassikonet. Font formatet er anti dysleksi ... interessant.

Les fra PDF

Dette er det beste. Sodels hadde ulempen at et ord eller en txt-versjon kreves. Og til tross for at det kunne konverteres, var det i mange tilfeller irriterende at jeg leste sidenummer, bunntekst eller overskrift. Vbookz leser bare teksten, naturlig.

I tilfelle av en ordfil, må du bare konvertere den til pdf, som kan gjøres veldig enkelt med Sider eller Word.photo_1

Den støtter en hvilemodus, så det er ikke nødvendig å få søknaden utelukkende, og den går i bakgrunnen. Det betyr at vi kan bruke andre programmer mens du leser, eller ha den suspendert uten at den stopper. Selv om en annen lyd av varslingstype er hevet, er det ingen pause; hvis vi aktiverer musikk eller kontinuerlig lyd hvis den er pauset.

Du kan også ha bakgrunnsmusikk mens du leser, noe som er forutsetningen til en av mine veiledere som anbefalte myk musikk som en terapi for å oppnå mer lesing. Og en interessant detalj, det er mulig å dele setninger via Facebook.

Jeg gledet meg over en to-dagers tur, mens jeg kjørte kunne jeg lese "Live to tell it" av García Márquez. Jeg husker at jeg kjøpte boken, men jeg har aldri lest den fullstendig. Nå har jeg bare lastet ned en pdf og klar ... lest å ta. Selv om det nå har slått meg å laste ned gratis bøker fra biblioteket Gutemberg.

Synd som ikke støtter DRMed eller ePub-formater, som forhindrer å lese Kindle-filer, men kanskje senere. I tillegg er det flere applikasjoner som tillater konvertering.

Herfra kan de last ned programmet.

2 Svar på "Vbookz, den beste lydspilleren til iPad / iPhone / iPod"

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.