Endelig tilbake

Ugh, jeg er endelig tilbake fra min tur for Guatemala, en lang, men pedagogisk reise, den CDen som Lincoln Institute ga oss, har vært den beste ...

Interiør ... der i stuen fant jeg en meksikansk franchise av suchi ... og da de ikke var lei meg for å sette hår, håper jeg det var leder av kokken, jeg er ikke lei meg for å si at jeg ikke anbefaler det.

Videre, jeg har allerede fått en gratis prøve (full lisens) Bentley Kart og Bentley Matrikkelen XM takke Marketing Manager for Bentley Systems for Europa, er innspill som du har slått tilbake til sin forgjenger PowerMap V8 og Micro Geographics .

Vel, hilsener og jeg venter på min venn Live Writter Jeg har levert mitt fravær.

P3096298

Her er et bilde av guttene på en avenue i Guatemala, hvor det er Ponnys som gir guttene en tur for et par Quetzals.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.