Nivåkurver med Google Earth - Contouringge eller AutoCAD

For noen dager siden spurte jeg en venn hvordan å gjøre for å se konturene i Google Earth ved hjelp av et program som heter ContouringGE 1.1 som skal fungere med en hvilken som helst versjon 4x, Windows XP eller Vista.

Og til slutt kunne jeg selv om opplevelsen var smertefull, så jeg skriver hva som var min prestasjon for å se andre nå det ...

1. Last ned ContouringGE

bilde Til å begynne med må du Last ned en fil komprimert fra en "hatefull" side der skaperen har et popup-vindu med en reklame på tysk som dekker hele siden, så for å fjerne den "doble haken" velger du bare SchlieBen som betyr nær og det plager deg ikke lenger.

Vær forsiktig, du kan bare få tilgang til denne siden (http://www.sww.wg.am/) i de første dagene av måneden, fordi den har begrenset båndbredde, og da er bredden utmattet og ikke tilgjengelig.

2. Installer ocx

bilde

Når filen er lastet ned, dekomprimeres den og fem filer vises:

 • En kml heter contour.kml at jeg ikke aner hva det er for
 • To ocx-filer som er ActiveX-drivere
 • En dll-fil som laster inn en undermeny i Google Earth-rammen
 • En kjørbar ContouringGE-fil

De to ocx-filene er plassert i

C: / WINDOWS / system32 /

For å registrere ocx går du inn i kommandomenyen, som ser ut som DOS med "start / run / cmd" og der skriver du teksten:

regsvr32% Systemroot% ~ \ System32 \ comdlg32.ocx

og det er gjort inn, en melding skal vises at kontrollen ble installert riktig, det samme gjøres med det andre:

regsvr32% Systemroot% \ System32 \ MSCOMCTL.OCX

bilde

Hvis du har problemer med å finne counterplex, er det vanligvis på knappen til venstre for 1-nummeret og ved hjelp av Alt Gr-tasten. Det er også i Alt + 92.

Til slutt, hvis du ikke vil knuse hodet, kopierer du linjene som er over, og deretter på den svarte skjermen gjør du riktig knapp og lim inn.

I tilfelle du har Windows Vista skal det være «Start / Tilbehør / Kjør som administrator»

Jeg har plassert filen GGEFramework.dll i «C: GoogleGoogle Earth-programfiler», der også den kjørbare trekanten og kml-filen.

3. Kjør ContouringGE i Google Earth

Så for ikke å komplisere, lagde jeg en snarvei av den lille trekant på skrivebordet.

Nå kjører Google Earth. Og en gang utplassert, blir trianguleringen utført.

4. Hva må skje

Google Earth deretter i en ny kommando vises i den øverste linjen som heter GGE, som inneholder alternativer for å lage høydekurver og satt sitt utseende eller merking.

Contouring4

google contouringGE

En annen måte å gjøre det på, er fra AutoCAD, ved hjelp av et plugin.

Trinn 1. Vis området der vi ønsker å skaffe Google Earth digitalmodellen.

Trinn 2. Importer digitalmodellen.

Ved hjelp av AutoCAD, har installasjonsprogrammet Plex.Earth installert. I prinsippet må du starte økten.

Deretter velger vi i kategorien Terreng, alternativet "Ved GE View", vil det be oss om å bekrefte at 1,304-poeng vil bli importert; så vil det be oss om å bekrefte om vi ønsker at konturlinjene skal opprettes. Og klar; Google Earth-nivåkurver i AutoCAD.

Trinn 3. Eksporter til Google Earth

Etter å ha valgt objektet, velger vi alternativet KML Export, og vi angir at modellen er justert til terrenget og til slutt at den åpnes i Google Earth.

Og der har vi resultatet.

De her kan du laste ned kmz-filen som vi har brukt i dette eksemplet.

Herfra kan du laste ned Plex.Earth plugin for AutoCAD.

77 Svar på "Nivåkurver med Google Earth - Contouringge eller AutoCAD"

 1. Et idéia do program é boa, men det fungerer ikke! virkelig synd !!

 2. vel, de manglende filene kan fås individuelt, http://www.anunciadores.net/aplicaciones/RegistrarMSCOMCTL.htm
  http://www.atmos.washington.edu/~carey/wilton/data/contour.kml
  http://activex.microsoft.com/controls/vb6/comdlg32.CAB
  etter at de har alt, følger de trinnene, men CMD utfører det som en administrator for å lese ocx, bare på dette trinnet regsvr32% Systemroot% ~ \ System32 \ comdlg32.ocx tar bort ~ og når det blir kopiert inn i banen til Google Earth vises to andre mapper og kopierer i klientmappen følger resten og bør fungere for dem.
  Uansett tvil min e-post er leo87seve@gmail.com, min plexearth virker ikke og min sivile 3d spiller ingen rolle bildet fra google earht, jeg mottar hjelpemidler, takk

 3. Dokumentet som jeg lastet ned er ufullstendig, jeg har bare 2-filer ... vennligst send meg den komplette installasjonen, vær så snill! det er presserende! min epost er maidelin11@gmail.com
  Takk! Gud velsigne deg!

 4. kan på dette punktet, må det være noen som Aya løst problemet med feil som vises Cundo 5 contuorig løper, kan du hjelpe meg email er nancy1205@hotmail.es

 5. Oi trenger å bruke denne FERRAMENTA ESSA gir erro 5 formatei e estou bruker Windows XP dette nettstedet aparecendo erro 339 ikke foreslått dette arquivos imconpletos alguem com os Teria eller full installatør

 6. hei sieros venner, jeg har 5-filene, jeg gjorde alle installasjonsprosedyrene, men det er en feilmelding
  regsvr32% Systemroot% ~ \ System32 \ comdlg32.ocx må slette ~ og så godta. Til tross for alt vises gge-menyen, men når du genererer kurvene, vises feilen: kjøretidsfeil 5
  ugyldig prosedyreanrop eller argument
  Hvis noen har løsningen, vil mange sette pris på det.

  contouringge instalação

 7. Hei ... Jeg ser at mange mangler filen contour.kml kanskje det er derfor du har feilen 5 ....... Jeg har også skjedd med meg ... noen har den filen ...
  også de to andre filene som ikke er i koblingene de leverer, de legger dem i andre kommentarer ....

  Hilsener ...

 8. En stor tjeneste hvor jeg kan laste ned contour.kml filen fra ContourGE 1.2. Takk

 9. God morgen, alle sammen.
  Hvilken av dere har 1.1-versjonen av ContouringGE kan du sende til posten nedenfor?
  rmdna@bol.com.br
  Det er fordi jeg lastet ned 1.2-versjonen, og det er helt forskjellig fra den forrige beskrivelsen.
  Hva er contour.kml-filen?
  Takk.
  Vennlig hilsen,
  Rogério.

 10. Ikke den siden http://www.sww.wg.am er nede Det som skjer er at den har liten båndbredde, så den er bare tilgjengelig de første dagene av måneden, når bredden er brukt opp passerer den utilgjengelig resten av måneden.

 11. Koblingen virker ikke lenger Jeg fant filen gjennom taringa, men uten OCX

 12. Hei, hvordan er det, 5-feilen fortsetter å komme opp, jeg forstår ikke noe om databehandling og google jorden jeg har, jeg vet ikke hva det er, hvor ser jeg ut? og endre noe? Hvis noen kan sende meg den riktige countouirng og google jorden å bruke, setter jeg pris på det, siden jeg trenger dette for noe presserende arbeid.

  Hilsener og takk
  Juan Asuaga

  juanasuaga@hotmail.com

 13. Jeg kan generere høydekurver på Google Earth versjon 4.2.0205.5730, men ikke fortelle meg verdien av konturen, siden dette er den verdien som er knyttet til kurven og kan eksporteres til SHP-format, med sin attributt tabell, hvis noen allerede gjør det, kan du sende meg oppskriften, fordi jeg har nesten et halvt år, prøver å finne ut av 5 feil, og ikke mer ingenting.

 14. bølge venner
  Vel sannheten jeg bare lært om dette flotte verktøyet
  og jeg bestemte meg for å laste ned den i henhold til disse instruksjonene, og jeg har det samme problemet med 5-feilen eller noe sånt …… det er startet
  de har allerede løst det oq wave, hvorfor q jeg oppfordrer dette verktøyet ...
  vennligst hjelp ...

 15. Jeg har gjort flere tester, og jeg kunne se at ContourGE 1.2-versjonen tilsvarer en demoversjon, noen vet hvor du kan laste ned den fullstendige versjonen av ConturGE 1.2

 16. definitivt hvis noen allerede klarte å kjøre programmet uten noe problem kunne fortelle oss hvordan og sonde med alle mulige kombinasjoner og alltid den berømte 5-feilen og i google earth pro ser det ut til at jeg må åpne programmet og jeg har det åpent

 17. Kjære, jeg er med i de ulike konsultasjonene på dette.
  Jeg prøver å installere GE countouring i GE Plus 5.1.3533.1731. Faktum er at for flere forsøk jeg gjør, etter absolutt alle trinnene som er angitt, får jeg ikke engang CGE-knappen i GE-verktøylinjen.
  Kanskje en sjenerøs sjel kan gi meg en hånd med dette, det er ikke nødvendig å indikere den enorme løsningen som ville være å gjøre dette arbeidet.
  Hilsener til alle fra disse sidene

 18. Ricardo, contour.kml du sende filen til innlegget ditt, men jeg kunne ikke engang løse noen av etikettene på konturlinjer travez søknaden hvis noen av følgesvenner, og løste det, kan send dataene eller publiser det i dette forumet.

  Igjen, jeg setter pris på denne plassen, hvor teknologien endres konstant og innenfor rekkevidde av alle interesserte.
  Hilsener fra San Luis Potosi, Mexico

 19. Hei, god morgen, unnskyld, jeg vil gjerne vite hvem som er eieren av siden, hehe du venter i dag, jeg finner ut, bildene dine vises og jeg tror jeg vet ... ;-)

 20. Jeg gjorde alle trinnene du har sagt til å installere og ingenting synes fortsatt den berømte feil 5, jeg har den versjonen av Google Earth med mulighet for terreng på og ingenting ......

  Noen løste problemet! vennligst send meg løsningen på problemet til min mail tatoozaa@yahoo.es Jeg vil bli enormt takknemlig fra nå av, tusen takk!

 21. TAKK DU FOR FASILITERING AV BRUK AV DENNE VIKTIGE PROGRAMVAREN.

  For alle som har hatt det dårlig å ikke kunne installere programmet, vil jeg informere deg om at du allerede har oppdaget, som er problemet med din installasjon.

  De må ha denne versjonen
  Google Earth
  4.3.7284.3916 (beta)

  Denne versjonen er karakterisert ved å ha en venstre flate, et rom for å markere relief. BRAND DEN REN AV RETTEN, SOM DEN ER VITAL, KAN ANNET IKKE GENERERES.

  DET VIKTIGE ER AT DU HAR EN VERSJON HVOR DU KAN VELGE: «LISTE», OG FØLG INSTRUKSJONENE SOM ALLTID GIR I DETTE FORUM.

  ING. MAURICIO RODRIGUEZ
  (EL SALVADOR)

 22. BRUK DEN GOOGLE AARTHEN, SOM BEHOLDER RELIEF OPTION OG VELG, SÅ DU KAN GENERERE NIVÅKURVENE.

 23. Jeg er en som har det evige problemet med 5-feil. Jeg prøvde å laste ned 4.3-versjonen av Gearth, men i startvinduet til GE står det at jeg må oppdatere programmet til 5.2-versjonen, slik at countouren ikke kjører .... Jorge_SLP: Hvis du kan sende meg installasjonsprogrammet til din versjon av GEarth og kontur til min e-post richi225@hotmail.com og jeg lover å laste opp alt og la en lenke her for å gi en endelig løsning for alle til dette problemet. Hvis flere mennesker har programmet som jobber, tror jeg det blir lettere for oss å finne løsningen på dimensjonsproblemet.
  Hilsen til alle.

 24. Fellow forum, jeg er ny på dette, og er bekymret for at programmet skal generere høydekurver på google earth, og oppnå få programversjonen 1.2, jeg leste alle vurderinger og jeg tror de fleste ikke fungerer for deg, fordi dette programmet fungerer bare på Google Earth versjon 4.3, og løftet ham contour.kml fil gjennom google og finn zip mappe, program og gjorde alle trinnene, og det fungerte, bare meg jeg må legge til høyden verdi i hver av konturlinjer, hvis noen vet hvordan, kan du sende meg en kommentar eller legge det ut på dette forumet vil sette pris på.
  interessant forum, hjelp.
  Lykke til alle

 25. Takket g!, Hvis du klarer å få mesh og fargebilde i AutoCAD, og ​​tambiem sivile, og fordi jeg er innexperto om hvordan å generere høydekurver fra en virtuell mesh (hva mengden av google earth) takket venn, jeg skal vente svarene dine

 26. Mine venner, gå til siden (http://www.sww.wg.am/downloads.html) og last ned versjonen (***** 1.2), deretter pakket ut filen og bare to filer vises med en utvidelse * .exe og den andre * .dll, men de andre filene ingenting, jeg bruker google jorden 5.2 , vær så snill om noen kunne passere meg 5-filene takk her, jeg forlater e-posten min
  (jhq_30@hotmail.com) fra nå takk venner

 27. venner hvordan kan jeg eksportere disse kurvene eller google jordpunkter, til et program som autocad eller den sivile 3d, vennligst vennene jeg trenger det, takk for svarene dine ...

 28. hilsner venner ser jeg har det samme problemet som Lacho jeg søker og ser etter konturen.kml, og jeg kan ikke finne den hvis noen kunne indikere hvor jeg finner denne filen, eller jeg kunne passere 5-filene som trengs.
  GRACIAAAAAS.

 29. Bra .. Jeg fikk ContourningGE v 1.2, men den mangler konturen.kml-filen, som er å generere nivå cuvas, når jeg genererer kurver gir det meg feilen i "run time 5 ugyldig prosedyre samtale eller argument" jeg ser etter i tusenvis av post, og jeg kan ikke få en løsning. vær så snill, jeg trenger svaret og hele filen eller programmet

  miguelcapote@gmail.com

 30. Ifølge den offisielle nettsiden er det 1.5-versjonen, men du kan ikke laste den ned, og som deg har jeg problemer ,,,,, noen som har det på 100%?

  Takk

 31. Hallo ... Jeg får bare ContourningGE v 1.2 hvis den griper meg, men når jeg prøver å generere kurvene gir det meg fortsatt feilen ved «run time 5 ugyldig prosedyre samtale eller argument» eh lest i tusenvis av innlegg og ingen har en løsning .. ja noen klarer å løse det, send meg svaret 🠙 ‚

  iDarkOscarS@hotmail.com

  på forhånd mange takk

 32. Hei, jeg er veldig interessert i å få konturlinjer med Contouringge, men jeg har et stort problem å få programmet til fa hvis noen kan sende det til meg, dette er min e-postadresse: deiby_acua@hotmail.com
  på forhånd hånd

 33. hei noen kan hjelpe meg Jeg får et vindu med meldingen ¨google jorden starter beskyttelsesmekanismen. du må starte Google Earth på nytt. Jeg godtar, og så får jeg den berømte feilen 5.
  Jeg venter på svar hvis du kan hjelpe meg

 34. Jose: Det fungerer det samme i OpenGL som i ActiveX.

  Gandhinhos: Registrerte du ocx?

 35. Jeg hadde lastet ned ContouringGE_v1.2 versjonen og det fungerte perfekt ... i noen måneder hadde jeg ikke brukt det ...
  Nå som jeg trenger det raskt, får jeg den berømte 5-feilen ...
  Jeg prøvde med å sette filen i c: windows / system 32
  men det virker heller ikke ...
  noen ide?

 36. Rigoleto, hvordan bruker du Google Earth, i OpenGL mogo eller i ActiveX-modus

 37. takk for at programmet installerer det i vinn 7, kopier og lim inn dette GGEFramework.dll ac: windows / system 32

  ikke noe problem når du kjører

  det er noen tall som ikke kommer ut
  Ved import til sivil 3d inneholder bildet kurver

  som allado poengene i sivile 3d takk

 38. alle de som har countoringe, forteller meg hva filene de har og hvor de lastet ned dem og hvordan vi løste problemet
  amigosssss. Ikke bli for mye trøbbel. Jeg trenger bare å vite om det vil være komplett eller ikke å løse dem.
  Jeg lastet ned den fra denne siden som er øverst og den fungerer, det store problemet er at etiketten ikke er aktivert for å sette dimensjonene. bare det er feilen.
  så nå er vi her for å hjelpe og dele informasjon.

  nivåkurver kommer ut ok de kan eksporteres til arcgis eller autocad og dermed gjøre det bedre digital presentasjon.
  Jeg trenger den komplette installatøren å ha hvis de sender det til min mail er geovilc_yuri@hotmail.com og jeg sender deg veiledere hvordan å håndtere dette programmet er ikke overholdt.

 39. Hallo alle sammen ... Jeg har hørt og lest mye om dette COUNTOURINGGE-programmet ... problemet er at jeg ser etter det overalt, og jeg kan ikke finne det for å laste ned det hvis noen kunne gi meg informasjon om hvor jeg kan finne det, eller hvis de har det, kunne jeg skje det ... VELDIG presserende ... TAKK GODT ... e-posten min er freddygonza83@hotmail.com

 40. Vel, jeg har 1.2-versjonen av konturen, men når du installerer den spør den meg om google earth.msi om noen vet hvordan jeg gjør det fordi ingenting kommer ut

 41. JEG HAR COUNTOURINGGE, OG DET FUNGERER IKKE FOR MEG, JEG VAR FORTSETT SN OCX, OG I PRØVEN FOR Å INSTALLERE DET, FÅR JEG UT AT JEG ØNSKER GOOGLE MSI-FIL; Jeg utfører også det, og jeg får bronsen i 5-feilen

  JEG SE IKKE NOE NIVÅKURVER HVIS NOEN VET NOE PLASSER TIL EN PENGER KOMMANERER

  mac_flav@hotmail.com

 42. å installere countourinGE.
  EYE først må du ha installert google jorden ok, du vet også veldig godt at når du installerer en mappe, genereres i C-stasjonen.
  nå har alle filene du har lastet ned fra countouringGE kopiert til den google eath-mappen som er i enhet C.
  Deretter klikker du på triangeltypikonet som er en av disse countoringGE-filene og liker.

 43. det er ikke nødvendig at du har ocx de som allerede er i systemet, skriver inn c-stasjonen til PC-en, og i systen 32-mappen der er det ikke nødvendig.
  For den andre, hvis du får en 5-feil ved kjøretid, er det ganske enkelt fordi bildet ditt er for stort på Google Earth-skjermen, du må bringe det litt nærmere og pronblemon er over.

 44. hvis noen har tellerenGE 1.1 eller 1.2. Jeg ber deg om å sende den til e-posten min. Jeg vil takke deg uendelig, det viktigste for å legge dimensjonene dine på konturlinjene. geovilc_yuri@hotmail.com.
  Jeg taklet det veldig bra denne saken og også gjøre andre ting hvis du appoyan jeg også befale dem alle mine lærere videoer som håndtak og andre utvidelser.
  problemet jeg har en som avkaller det synes meg at denne ufullstendige gjør alt rart, men etiketten er ikke aktivert for å sette nivået
  takk, men presserende. Vær så snill.

 45. hei porfa noen kan passere meg med programmet countouringGE jeg har en, men ikke legg etikettene på kurven.

 46. Vennligst ha noen passere programmet til meg. når jeg slår den ned
  de kommer til meg uten ocx. ==> ivan_24v@hotmail.com.ar

 47. Vennligst ha noen passere programmet til meg. når jeg slår den ned
  de kommer til meg uten ocx

 48. For meg er det ikke har fungert for meg ... Jeg har prøvd noen dager nå og fortsatt lese mange diskusjoner forumet Gabriel Ortiz, er det ingen vei siden den eneste brukeren som har hatt det samme problemet kjører med versjon 1.2 som ikke har blitt fortsatt besvart
  Min feil er "Feil 5 ved kjøretid: ring til ugyldig prosedyre eller argument". Når dette ikke presenteres (for noen merkelig grunn) vises følgende: 'Google Earth starter beskyttelsesmekanismen. Du må starte Google Earth på nytt. ' Tror du det kan være fordi du ikke har Google Earth Pro? Min versjon av det nevnte programmet er: Google Earth 5.1.3533.1731

  Tusen takk.

 49. Jeg tror at programmet har noen konfigurasjonsalternativer, hvor ofte vil du ha kurver og etiketten.

 50. Bidraget er veldig bra.
  Jeg har et problem, ganske tvil: Jeg lastet ned ContouringGE, og alt fungerte bra bortsett fra at jeg ikke får tallene på konturlinjene. Hvorfor skjer det? Til deg Kommer tallene ut?

  Takk, Ciao.

 51. Ja, ContouringGE 1.2 trenger ikke lenger noen av trinnene som er forklart her for 1.1-versjonen

 52. Utmerket ... det fungerte perfekt ...

  Øye som fungerer ... Kanskje det er ikke veldig godt forklart om installasjonen.
  Jeg har normal Earth google, PRo virker ikke.

  Ett omfang, plug-ins for Google Earth, jeg mener ContouringGE 1.2. Det er en prøveversjon ... du vet ikke hvor den fulle kan få meg? ? ??? vær så snill som har tilgang til å sende den til mailen ... vær så snill ...
  jorgefscape@gmail.com

 53. Sannheten er at verktøyet er ganske nyttig når vi ikke har konturdekning; det må imidlertid tas med i betraktningen at fortetting av kurvene bare tilsvarer en interpolering av disse; Jeg får inntrykk av at en eller annen lettelsesmodell. Jeg gjorde øvelsen og til og med ekvivalens til 50 meter fungerer mer eller mindre bra, da "vinner" vi ikke noe. Ahh !!!!!!, versjonen ble oppdatert, og ikke mange trinn er nødvendige.

  UTMERKET BLOGG, MEGET ENTRETENIDO GEOFUMADAS.

  P. Sanhueza

 54. Det ser ut til at det ikke faller, men båndbredden som betaler er allerede blitt overvunnet av høy trafikk.
  Med mindre web eieren betaler mer for å få mer båndbredde, må vi vente på måneden til slutt fordi dette betales per måned.
  Den første dagen i april skal siden være tilgjengelig igjen ... og den vil være tilgjengelig i løpet av måneden, til trafikkgrensen din overskrider det du betaler.

 55. Vurdering:
  Vet du hva som har skjedd med siden der kontureringGE lastes ned? Bloggen din er veldig bra

 56. Sannheten er at installasjonsprosessen er ganske komplisert, slik at til slutt er operasjonen ikke sikker ...
  Jeg husker ikke om du noen gang har nevnt det på bloggen, men det er en veldig nyttig applikasjon av Valery Horosunov (Valery35 i Google Earth-fellesskapet), som - blant mange ting kan konturer genereres. Så langt de er opptatt, har applikasjonen muligheten til å kontrollere mengden nivåer som skal representeres, deres farger, deres gradient og deres utjevning.
  Dette programmet kalles KML2KML, nettadressen er:
  http://kml2kml.geoblogspot.com/
  Den billigste versjonen koster $ 50.- dollar. Jeg er ikke sikker på funksjonene i 3-versjonene som er tilgjengelige.
  Andre ting det tilbyr er:
  - Ekstra terrengdata og generere konturer, poeng, rutenett.
  - Importer filer shp, gpx, nmea, txt og logg
  - Åpne en KML og generer regioner automatisk
  - Generer "fliser" av Google Maps-basebilder.
  - Finn bilder (som stedsmarkeringer eller overlegg av bilder ved hjelp av GeoExif av disse.
  - Monter og bestill KML fra flere KML
  - Bruk matematiske funksjoner ved generering av overflateplott.

  Kort sagt, det er veldig bra å spare tid og få mer juice fra GE.

  Takk og hilsen!
  Gerardo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.