Testing Total Station Sokkia SET 630RK

Jeg har nettopp begynt å se denne modellen, i slutten av måneden håper jeg å gjøre en formell opplæring slik at teknikerne kan evangelisere i sine nyheter.  estaciontotalsokkiark Inntil nå hadde vi brukt Set520K, som jeg hadde talt før.

Vi vil gi workshopen i slutten av mai 2010, enten i Honduras eller El Salvador. Hvis noen er i miljøet og vil melde seg på, vil de være velkomne.

Hvis du ikke kan for den datoen, er det ikke nødvendig å forlate meldingen, fordi vi planlegger å gjøre en annen senere.

Hva betyr R'en?

Jeg kom fra reflektorfri, noe som betyr at du kan ta avlesninger som en EDM og ikke tvangsmessig bruke et prisme. Dette er veldig praktisk, for i en godt planlagt jobb er det mulig å redde en av kjedearbeiderne, jeg sier ikke begge fordi noen må hjelpe oss med å laste inn stativet. I en kadastral undersøkelse Urban eller engineering prosjekt, å kunne hoppe på eksisterende objekter er en stor fordel.

Hva betyr K?

det er tastatur, eller det som kalles et utvidet tastatur. Brevet bæres av alle de datamaskinene at tastaturet, bortsett fra de grunnleggende funksjonstastene, allerede inneholder et ekstra tallpanel og som også tjener til å skrive inn bokstaver. Visst, dette Set 630RK har bare et tastatur på den ene siden, i motsetning til 520K, selv om teknikerne forteller meg at de ikke ser mye av en fordel med dobbelt tastatur med mindre de trener.

Varianter av denne modellen er:

 • Set230RK3
 • Set330RK3
 • Set530RK3
 • Set230RK
 • Set330RK
 • Set530RK
 • Set630RK

Forskjellen mellom den første gruppen og den andre (blant andre) er 3, som betyr en 3R-laser som du kan oppnå opptil 350 meter uten prisme og opptil 800 med en miniprisme. Mens den andre er en klasse 2-laser, er refleksjon på opptil 200 meter ikke mer. Dette er viktig for å forbedre nøyaktigheten, fange tiden i rask modus, men for det anbefaler jeg å ta en titt på sammenlignende tabell av de totale stasjonene jeg viste dem andre gang.

Dette utstyret (serie 3) sies å være mer robust på maskinvarenivå, selv om forbedringene på programvarenivå er mer merkbare, spesielt i avstandsmåleren. Laseren har en finere peker, til det punktet å kunne ta punkter med presisjon, for eksempel kanten av en bjelke, hjørnet av en vegg, til og med å ha hindringer foran som et trådnett eller en busk. Følgende ikonografi viser funksjoner som dette utstyret gir, hvorav jeg vil forklare minst to:

estaciontotalsokkiark_3

estaciontotalsokkiark_4

Offset med to poeng, se at i tilfelle å ta et punkt i et hjørne av et hus (C), kan den skrå stokken plasseres, indikere at vi vil motregne to punkter (A og B) og angi avstanden som disse to punktene har som vi kjenner fra gåstav. Dermed oppdager utstyret hvor punkt C.

bilde

Arealberegning, kan dette utstyret beregne arealet med opptil 50 3D-koordinater. Dette er interessant i tilfelle radiale målinger eller når vi ønsker å få en ide om området tatt før vi kommer til skapet til nedlasting og tegne polygonen.

Pris:

Dette vil avhenge av den lokale distributøren, som en referanse jeg har konsultert Froogle, og verdien som vises for meg er nær USD 7,000. Men når jeg klikker på lenken får jeg en høyere verdi, ikke inkludert tilbehør.

estaciontotalsokkiark_5

Sokkia har sine distributører i hvert land, men med oppgangen i salg på nett, blir eksklusiviteten svakere. Etter min mening, med to stolper, to prismer og et stativ, bør gå rundt der, satt på flyplassen. Til dette må vi legge fortollingskostnadene (kanskje rundt $ 150) og merverdiavgiften, avhengig av land.

Å kjøpe det online med en uautorisert forhandler, betale fraktkostnader og så videre er ikke så praktisk. Det ender med at det blir dyrere og garantien er komplisert. Brukt utstyr er et lotteri som vanligvis ender dårlig.

En lokal forhandler skal være i den prisklassen, kanskje opp til $ 8,000. I tilfelle de er eksklusive, vil prisene være høyere fordi de ikke har noen konkurranse. For det er det (Vel, det er ikke mange, men der) distributører som selger på regionalt nivå, utenfor deres land hvor de har representasjon, med alle lovsikkerhet og mye mer konkurransedyktige priser.

En håndbok for bruk av denne totale stasjonen Det ble arbeidet av Leopoldo Hernández og hans lag.

33 svar på “Testing av Sokkia SET 630RK Total Station”

 1. God morgen!
  Noen kan hjelpe meg med denne totale set630rk-stasjonen.
  Jeg skaffet meg liten tid, og jeg har vanskelig for å merke eller tømme med den, funksjonen av to koordinater laget for å utvide linjen og ringe ikke gabarito eller ponto disse extensão.

  er noen aktivert ??

  Takk skal du ha

 2. hallo

  svp kommentarveksler la langue d'une stasjon sokkia et topcon

  hilsener

 3. MINHA ESTAÇÃO Utseende UM E97, QUALSERIA ELLER PROBLEM, MAIS ESSE ERRO SÅ vises til det første FEZ SOM MØTER, DEPOIS NAO OPPLEKER IKKE MAIS, NORMALT. AGUARDO SVAR. grato

 4. Kommentar endring la langue de la station sokkia 510 du chinois au francais ou englais

 5. fordi i horisontal vinkel når jeg måler et punkt, får jeg E90 og det måler ikke

 6. Jeg har en stasjon Total Sokkia SET 630RK; og jeg må aktivere Oset, fordi det ikke gir meg grader, og jeg trenger hjelp, hvordan å gjøre det.

 7. Jeg har en total stasjon sokkia sett 650rx markerer meg feil (e024) og leser ikke avstander, hvis jeg leser horisontale og vertikale vinkler. Hva kan jeg gjøre for å eliminere den typen feil som ikke nevner den i manualen og ikke kommenterer det? noen kunne hjelpe meg takk, takk!

 8. Jeg har ikke sett på Internett et nettsted som indikerer hvordan jeg gjør det. Det mest praktiske er at du rådfører deg med leverandøren av utstyret i ditt land.

 9. Jeg har to SOKIA SET 630RK
  Spør hvordan jeg oppdaterer den interne programvaren eller hvor jeg finner oppdateringer for å installere eller formere
  Takk hans hjelp en masse

 10. Hei, jeg vil at noen skal fortelle meg hva som skjer når totalstasjonen sokkia 530 forteller meg E191 hva som skjer når det skjer

 11. Hei, god ettermiddag.

  Jeg leter etter en topograf, modell sokkia 630 eller sokkiacx105 er å sende ut fra Spania. Du må ha det travelt, to stativbatterier. FOR PORESES be om prisoverslag

  En hilsen

 12. Jeg vil gjerne vite om de også selger reservedeler, jeg trenger et fullt tastatur for en 630r-stasjon.

 13. Jeg har en total stasjon sokkia sett 650rx markerer meg feil (e024) og leser ikke avstander, hvis jeg leser horisontale og vertikale vinkler. Hva kan jeg gjøre for å eliminere den typen feil som ikke nevner den i manualen og ikke kommenterer det? noen kunne hjelpe meg takk, takk!

 14. god morgen

  er å vite hvordan å endre språket til en total stasjon sokkia 550X

  takk

 15. Hei god ettermiddag mitt spørsmål er: Hvordan kan jeg eller jeg gjøre for skjermen til spansk canbiar min totalstasjon Sokkia SET 630 RK3 på forhånd vil støtte agradesco mye takket.

 16. Jeg trenger 650RX-håndboken, da det koster det jeg vil ha i spansk

 17. SETT DEN FULLSTE MANUALEN AV STASJONEN PÅGÅENDE I SAMMENDRAG DET FORSTÅER DET IKKE

 18. Hvordan endrer jeg språket på skjermen på stasjonen sokkia 630rk?

 19. Hvordan får jeg den totale stasjonsmanualen sokkia-settet 630 rk på spansk.

 20. Vel, det er flere ting å se der:

  1. Hvis du fulgte med en CD når du kjøpte adapteren, må du installere driveren.
  2. Hvis ikke, og siden du har Windows 7, bør det være Plug & Play.
  3. Du må bekrefte at porten er riktig; Dette gjøres med:

  Start, kontrollpanel, System og der velger du enhetsbehandling.

  Se under Ports (LPT & COM) for en som sier: Prolific USB to Serial Comm

  Velg i avanserte innstillinger, og sørg for at overføringshastigheten er på 33600 bps og COM-portnummeret 1

  Dette skal fungere, noen ganger må du høyreklikke på porten og velge å se etter endringer. Å være Plug & Play, bør endringen imidlertid gjenkjennes umiddelbart.

 21. Jeg har en total stasjon sokkia set610. kjøp en kabel som forbinder seriell til vga for å koble datamaskinen til stasjonen. tingen er at jeg ikke gjenkjenner den. hjelp til å dumpe dataene mitt system er Windows 7

 22. Sjekk denne lenken, som publiserte Galileo Topography.
  Der forklarer de hvordan man konfigurerer portene.

  Serial Port 1 COM må ha en overføringshastighet på 33600 bps

 23. Det er et ganske vanlig problem, ikke Sokkias feil, men Windows fordi håndtering av porter i bærbare datamaskiner ofte er i konflikt, i motsetning til skrivebordet.
  Jeg vet ikke om noen har klart å løse det.
  Den nye Rk har et SD-kort, noe som eliminerer dette problemet med å senkes med kabel.

 24. Jeg har en totalstasjon Sokkia rk, og har komplisert mine Laste ned data til en bærbar PC med vindu 7 det vil være noen driver eller noen måte å aktivere nedstrøms data er veldig vanskelig for meg ut hver gang fra jobb til byen for å miste data Jeg setter pris på all informasjon. richard

 25. Jeg vil gjerne vite hvor jeg kan gå for å få brukerhåndboken til en total stasjon sokkia, modell 630rk.de før hånden, jeg takker deg

 26. Ideen er ikke dårlig. Markedet for salg av utstyr i Mexico er monopolisert, men salget av opplæring, support, reparasjon og kalibreringstjenester er en bred nisje som ikke leveres med få som gjør det.

 27. Det er et ganske hyppig problem. Generelt presenteres det av to situasjoner:

  1. Det er slik at USB-kabelen ikke bare overfører data, men også energi, og det er derfor det er veldig enkelt å skade porten eller skipet som kan bringe enheten til tilkoblingskabelen. Du bør alltid se om det er mulig at kabelen er skadet, ved å teste på en annen maskin.
  For serielle tilkoblingskabler, fordi de bare er dataoverføring, presenterer de ikke denne typen problemer.

  2. Den andre grunnen er fordi USB-porten er veldig enkel å inngå i konflikter, fordi det er flere, har den utviklet seg til forskjellige overføringsmodeller og med hver versjon av vinduer blir det komplisert. Derfor er konflikten svært hyppig i maskinene som har Windows Vista eller Windows 7.
  Det ideelle er å jobbe nedlastingen på datamaskiner med Windows XP innfødt, ikke nedgradert fra en Win7.

  Jeg beklager at jeg bare kan forklare problemet Det gjenstår å bruke en stasjonær PC for nedlasting fordi den nye bærbare datamaskinen ikke lenger har seriell port. Men med tanke på at det er mulig å miste en jobb fordi du ikke kan laste ned data, er det bedre å gå tilbake til tyranni til PC-en, kjøpe en seriekabel eller fortsette å bruke Windows XP.

 28. Hei kjære, se, jeg er for øyeblikket sammen med SOUTH 320NTS totalstasjon ... MEN PROBLEMET ER AT JEG IKKE KAN LADE NED DATAENE TIL EN BÆRBARE PC .. DET SER DET IKKE GJENKJENNER USB-KABELEN ... DET ACCEPTERER KUN DEN REKTANGULÆRE HAVEN (MED HULL), DETTE SEEMS AT DET KUN ER FOR UTSTYR AV GAMLE DATAMASKINER ... HVIS DU KAN HJELPE meg ... ELLER SEND DET TIL MEG ...

  JEG ER EN TILSKUDDSTEKNIKER ... AYACUCHO-PERÚ

 29. Distinguished Herr Herre:
  Hvordan har du det? Er din bedrift bra nå?

  Jeg er en latinamerikansk representant for SOUTH Surveying Company.
  Vårt firma er dedikert til produksjon og eksport av topografiske instrumenter og tilbehør.
  Nettstedet til vårt firma er i følgende: http://www.southinstrument.es/
  Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har tvil eller problemer.

  Oppmerksom hilsen
  Alexander

 30. Hei venner
  Jeg har bekymring for å starte vedlikehold av utstyr for topografien, men jeg vet ikke hvem som skal kontakte meg, jeg har for tiden et lite selskap som er dedikert til tjenestene til topografi og integrerte ingeniørprosjekter, men jeg er ivrig etter å utvide med tanke på utlån en tjeneste som jeg anser som nødvendig i Cancun Quintana Roo, Mexico.
  Jeg håper du kan veilede meg ... tusen takk.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.