Promark 3 GPS, førsteinntrykk

Jeg har allerede fjernet disse lekene fra boksen, i promark 3 magellan en uke skal vi trene for å se hvordan det fungerer. For nå har jeg knapt sett videoene og noen av egenskapene deres.

Forfedre til Promark 3.

På samme linje, tidligere var det og det er de siste:

 • Mobile Mapper Pro, et fint leketøy som gikk for USD 1,500, og som med etterbehandling oppnådde submeter presisjon. Det kan være en base og også en rover. Foreløpig er den avviklet; Det var irriterende at kortet ble dekonfigurert ved oppstart, kanskje på grunn av et virus, kanskje på grunn av en feil etter selskapets ansattes streik.
 • Mobile Mapper CX, dette er en oppgradert versjon av Pro, med en antenne kan den brukes som en geodetisk GPS. Han hadde en slektning som het CE, som kjørte på Windows CE, og etter det jeg har hørt, har ikke denne CX hodepinen til den.
 • Den 6 Mobile Mapper, dette er en ny linje, Jeg har snakket om dette flere ganger. Mer eller mindre tilsvarer Juno Trimble, selv om det overgår det i presisjon. Det kan ikke være en base, bare en rover, og i sanntid er det en jævla navigator med nøyaktigheter på 3 til 5 meter.

 

Hva er nytt i PM3

Dette gir funksjonalitet som ligner Pro og CX, i motsetning til 6 som bringer Mobile Mapping, kamera, kompass og flere pickets. For de som prøvde Pro er det veldig enkelt fordi modus operandi er den samme, noe som forenkler mange trinn i menyen, som legges tastatur og berøringsskjerm gjør det mer produktivt. Støtter mottak og RTK innsats ut, promark 3 magellanJeg er ikke sikker på om den støtter andre programmer, for eksempel ArcPad, som MM6 kan gjøre. Selvfølgelig programvare evner som bringer (FAST Survey) ikke sammenligne med Mobile Mapping, i konfigurasjonen, utsiktspunkter og andre hodepine som.

I likhet med Pro, kan den være base eller rover, kjøpes i par, og kommer i en praktisk bag. Hver inkluderer en antenne, i sanntid oppnår den submetrisk presisjon (hva proffene gjorde med etterbehandling). Hvis man forlater en base, kan man gi presisjoner på centimeter, også disse basisdataene vil få MM6 til å nå submetrisk som vist i øvelsen forrige.

Blant tilbehør er det en adapter for å plassere den på et stativ, en annen for å støtte den på en stang og også en stropp for å feste den på hånden; et målebånd for å ta høyden på antennen, en adapter for forskjellige former for USB / seriell tilkobling. Blant annet en kabel til antennen, forskjellige adaptere for strøm, SD-kort og individuell vanntett pose.

Batteriet er litium, med mange flere timers varighet, og overgår forgjengerne som brukte AA; i kjøpet av paret kommer en bar som er nyttig for å plassere dem under lignende forhold når du arbeider på en "stop and go" måte. De tar med programvaren for å gjøre Mobile Mapper Office etterbehandling, versjon 3.4 som allerede støtter rasterdata, interaksjon med Mapinfo-data, shp, dxf og csv; også et annet skrivebordsprogram kjent som GNSS-løsninger, som inkluderer kartleggingsplanleggingsfunksjoner. Denne siste applikasjonen har en ekstremt praktisk grensesnitt, med dra og slipp-alternativer, rapporter og isometrisk visning.

 

promark 3

Et av de beste tilbehørene, DVD-en med videoer på spansk, ved å se på den kan du spare lesing og forstå hvordan den fungerer på en praktisk måte; selv om manualen også er veldig nyttig. Videoen er ideell for trening, inkludert en seksjon som forklarer hvordan satellittkonstellasjoner fungerer og aspekter som påvirker mottaket. Det inkluderer også emnene:

 • Presentasjon av utstyret
 • Innledende konfigurasjon
 • Introduksjon til driften av GPS
 • Hvordan gjøre statisk løfting
 • "Stopp og gå" undersøkelse og kinematikk
 • Programvare for feltundersøkelse
 • Bruk av Mobile Mapper Office og annen kontors programvare
 • Fangst og håndtering av GIS-data

I prisene avhenger av lokal leverandør, så jeg konsultert i mitt miljø, Mobile Mapper Pro gikk US $ 1,500, går det MM6 i 1,200 og Promark3 nær $ 6,000 paret. Ikke dårlig hvis du vurderer at centimeternøyaktighet kan oppnås, andre merker tilbyr ikke utstyr som dette til denne prisen.

Hvis jeg måtte sammenligne det med et annet lag, kan det sies at det er nesten som Trimble GeoXH, selv om de ikke akkurat er likeverdige.

Hva er neste?

promark 3 magellan Vi skal gjøre et kurs denne helgen med gutta fra totalstasjonen og noen venner som er interessert i å lære gratis. Vi er interessert i å teste noen aspekter som:

 • Hvilke presisjoner er under lignende forhold med utstyret som er tilgjengelig i kommunene: MMPro og MM6, sammenlignet med RTK av to Promark3.
 • Hvilken presisjon kan oppnås i sanntid, og hvor funksjonelt det ville være å kjøre Garmin Legend under lignende forhold på eiendommer større enn 3 hektar.
 • Hvilket tap av presisjon er det i avstander: 100 meter, en, tre og 6 kilometer.

Samtidig vil vi en gang for alle teste avstandsmålere som etter min mening kan erstatte Suunto-kompasser hvis de er triangulert nok, i urbane områder. Basert på testene vil vi bestemme hvordan vi skal optimalisere innsatsen i landlig undersøkelse som tar oss fra juni til september. 

pm3 magellan

Vi ser hvordan det går.

47 Svar på “Promark 3 GPS, førsteinntrykk”

 1. Tenho um promark 3 2007 og bare agora deixou å jobbe, vil være redd for å se satellittene på satellittene.

 2. Ho bisogno di un promark3-kontroller med fastsurvey og overlevelse per winCE 4.0 ripomax yahoo.it paypal pay takk DRIFT frakt til Italia

 3. Hei, jeg har en Promark 3 Magellan og jeg bor i Medellin Colombia; Hvor kan jeg vedlikeholde og oppdatere utstyret?

  eller med hvem jeg kan kontakte for å sende den til et annet land fordi jeg jobber med teamet, og jeg trenger det raskt

  tusen takk
  Jeg venter på svaret ditt

 4. Jeg vil gjerne vite hvordan jeg ser bildet på skjermen til gps promark 3 magellan kontrollpunktet

 5. Jeg trenger å vite hvordan man konfigurerer for ROBER og BASE, og hvordan man laster ned MAGELLANPUNKTER I WINDOWS 8.1

 6. Jeg trenger å vite om du kan laste ned punktene i WINDOWS 8 GPS og konfigurere ROBERT OG BASE ikke være som noen kan hjelpe meg PLEASE

 7. Jeg har en 220 promark gps dette er tilbakestilt, og nå når jeg slår den på, går det ikke den første skjermen som jeg kan gjøre

 8. Jeg er interessert i en enhet under disse forholdene, men det er viktig å ha mer informasjon, for eksempel instruksjonene, men også det lille kurset de tilbyr, jeg vil også vite hvor mye det koster, nytt eller nytt, jeg takker deg på forhånd for denne informasjonen. Takk.

 9. Hei, jeg vil gjerne vite mer om utstyret ditt, hvor lenge det blir brukt, fordelene og hvis du kan se noen flere bilder av utstyret ditt og spesielt prisen.

 10. Jeg selger en merkevare 3 EQUIPMENT BRUKT. Hvis du er interessert, og hvis du trenger opplæring på din bruk, er det gratis. Pris for å samtykke. Jeg er lokalisert i kolombia e-post: fotopacho1hora@yahoo.es

 11. Jeg foreslår at du bedre går for en Mobile Mapper 100 eller noe sånt fordi Promark3 er en serie som ikke har noen fremtid fra Magellan.

 12. interessert i en fremtid for å kjøpe en gps promark3 rtk med alt tilbehør takk.

 13. Hei, jeg har et par PMK3 (8 måneders bruk) med tilbehør, programvare og opplæring. Jeg er i Bucaramanga (Sder-Col) verdt 11 (colombianske pesos).

 14. Jeg har en 3-promark og jeg har stjålet antennen, røret og kablene, jeg vil gjerne sitere dette tilbehøret for å kunne skaffe dem fordi det er svært uunnværlig for mitt arbeid. takk

 15. Hei Roberto.
  Vi distribuerer ikke utstyr eller tilbehør.
  Det beste er at du tilbuds hos ditt lands distributør. Noen ganger har vi kontaktet en distributør, i land hvor det ikke er noen eller er inaktive som i tilfellet Colombia. Men det har vært i unntakstilfeller.

 16. god ettermiddag, du kan sitere meg en antennekabel for promark 3-utstyr

 17. hvor kan jeg få dvd med videoene på spansk om bruk av 3 prommark, kan du selge den til meg, takk så mye jeg vil sette pris på din informasjon atte ing adalberto barrier castan

 18. Jeg tror det ikke er noen Ashtech-distributør i Colombia. Du må finne en nærliggende leverandør, kanskje Panama eller Venezuela.
  Promark 3 er et lag som vil bli avsluttet, så jeg anbefaler at du ser etter nye alternativer som Promark 100 eller Mobile Mapper 100

 19. Jeg vil vite prisen på promark3 Jeg er i Colombia og gi den den jeg får

 20. Det enkleste er at du citerer den med din lokale Thales-leverandør

 21. JEG TRENGER Sitatet av et GPS ANTENNA MARK PROMARK3 THALES COLOMBIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

 22. Jeg trenger sitatet av en GPS ANTENNA MARK PROMARK3 THALES COLOMBIA

 23. Hei .. Jeg vil gjerne vite hva GPS (Trimble-asttech) Jeg anbefaler å måle land mer nøyaktig, jeg bor i Colombia topografi er svært ujevn, det er mange trær slik at satellittmottak er ikke den beste, men jeg ønsker å gjøre disse heiser med submeter GPS i resultatene som om målt med en totalstasjon (er at nøyaktigheten varierer fra mange aspekter og aldri nøyaktigheten til GPS vil være lik som for en stasjon, men jeg vil gjerne vite hva som kommer nærmere, hva Det er mer presist, takk

 24. Jeg har ikke en opplæring for hva du bruker.
  Men når du kjøper det utstyret, er det noen forklarende videoer av de grunnleggende aspektene.

 25. Jeg vil kjøpe et par Promark 3-utstyr, RTK-drift, programvare og alt tilbehør, hvis du har en veiledning for å vite hvordan det fungerer. Betalingsmåte Jeg er i Venezuela.

 26. Hilsen, jeg trenger å kjøpe en enkelt GPS Promark 3 Thales, type L1, jeg vil gjerne vite prisen, bare GPS er nødvendig, de andre elementene er det ikke. Jeg vil sette pris på samarbeidet ditt.

 27. Vel, vanskelig å vite, det sikreste er at kabelen er skadet på det punktet der den er tilkoblet, så den mister signalet når den håndteres. De er ganske svake.
  Spesielt fant jeg ikke Stop and Go-modusen veldig praktisk, fordi signalet lett blir tapt på steder med hindringer eller ujevnt terreng.

 28. Hei, som et spørsmål vil jeg trenge å vite hvorfor 3-forespørselen når jeg bruker den og utfører både kinematiske undersøkelser og stopp og gå varsle meg om "link loss" og "kan ikke registrere ekstern antenneforbindelse" eller noe sånt som det . Hver gang dette skjer når jeg laster ned dataene til datamaskinen min, er poengene veldig fortrengt med hensyn til de lettede. Takk! fra Argentina

 29. Du kan samle inn data med bare en, og deretter med Postprocess-programmet (Mobbile Mapper Office) gjør du etterbehandling angående Rinnex-baser som er tilgjengelige på Internett. Vanskeligheten kan være at du ikke finner baser like i nærheten av undersøkelsessonen din.

 30. hjertelige hilsener Jeg har for øyeblikket en promark3 og jeg vil vite om jeg kan gjøre en topografisk undersøkelse med en jeg vet at det kan gjøres som kartogafria, men det gir meg ikke høyden, undersøkelsen som jeg trenger krever ikke presisjon og jeg vil gjøre det i etterbehandling, jeg takker deg for å indikere hvordan Jeg kan gjøre det takk Alvaro Graham

 31. Hvis de vil ha et tilbud, må de forlate landet der de bor.

 32. Jeg vil vite om du kan få meg en ekstern antennekabel for mobil mapper pro og hvor mye

 33. for eksempel kan du sitere ProMark3 og gi en katalog
  av hva du kan gjøre
  Jeg er arkitekt
  forsiktig ramme

 34. Hva vil Roger Hernandez e-post være? la noe signal for å se hva som gjøres med antennekabelen

  jose

 35. Hilsen ... hvordan kan jeg få FAST-undersøkelsesprogramvaren på spansk? Jeg venter på indikasjoner i posten min ... takk

 36. Hei Joh, jeg har sendt din forespørsel og sendt en e-post til en Magellan-representant for å komme i kontakt med deg.

  en hilsen.

 37. God morgen, jeg vil gjerne at du siterer et par promark 3 gps-utstyr for å kjøpe dem så snart som mulig ... …. Takk

 38. Vel, det gikk veldig bra, jeg vil ta litt tid å skrive resultatene. Bortsett fra å dokumentere noen vanlige feil i bruken av dette utstyret.

 39. Hei Luis, i hvilket land du er, å vite med hvilken distributør å sende deg.

 40. Vennligst sitat så snart som mulig

 41. Jeg sendte en e-post til noen som kan støtte Colombia, gitt at det synes dagens distributør i dette landet ikke er tilgjengelig.

 42. GOD KVELD. VENNLIGST VELKOMMER DU AT JEG VAR EN ANTENNAKABEL FOR ET PROMARK 3 THALES GPS, OG HVORDAN MYE FORDELER DET TIL Å HENTE TIL BOGOTA-KOLOMBIA

  Jeg vurderer den forsynte forsyningen.

  VENNLIGST Jeg trenger det veldig uheldig.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.