Et annet prosjekt er gvSIG

I dag har jeg hatt et møte med grunnlag av stor betydning i den sentralamerikanske regionen, og det har gjort meg veldig glad for at de har inngått forpliktelse til å fremme gvSIG for kommunalt bruk.

Jeg mener en Municipal Development Foundation orientert institusjon som har eksistert siden 1993 og har utviklet prosjekter i Sentral-Amerika-regionen. Jeg fant dem for noen år siden når du arbeider med USAID midler fremme modernisering av kommunale prosesser med regnskaps, land og noen arealforvaltning inkludert ... selv gjøre mye mer enn det.

Dette grunnlaget utviklet på nittitallet et verktøy som kalles Integrated Municipal Information System (SIIM) som inkluderte moduler for bruk av budsjettet, Treasury, skattekontroll, Regnskap og Matrikkelen avdelinger som en prioritet, men også inkludert andre. I disse årene, en monolayer konstruksjon på Visual Fox og rudimentære koblinger til ArcView 3x via rå formfiler.

Nå har jeg sett versjonen som de har migrert, gjør i henhold til deres administrerende direktør "Et komplett redesign"I det som heter SIGMA Advanced Municipal Information and Management System. Systemet har en flerlags-infrastruktur, brukeren laget er fullstendig nett, utviklet på NET C # og en MySQL database som tjener data via asp fra en server som kjører Windows Server 2003. Jeg har sett funksjonaliteten, og jeg synes det er ganske interessant, vi snakker om det senere.

sigma fundemun

Hittil har systemet minst 13-moduler, orientert til styringen av det meste av den kommunale aktiviteten på økonomi og kadastre av finanspolitisk søknad. Dette er modulene:

Element

modul

 • lagt
 • Integrated Taxpayers Registry
 • objekt
 • Catastro
 • affectations
 • Eiendom
 • Industri og handel
 • Offentlige tjenester
 • Ulike samlinger
 • befatning
 • treasury
 • Human Resources
 • Prosjekter
 • Regnskap
 • budsjett
 • Resultater
 • utøvende
 • ansvarlighet

sigma fundemun SIGMA er en redesignet versjon av hva som var den tidligere SIIM, med større begrepsmessig klarhet versjon. Dette året vil være enig i sju kommuner der en av mine forsøk vil koble Manifold denne plattformen, men jeg tror også at jeg vil søke å gjennomføre kartlegging av en kommune som er fra scratch på gvSIG, klar over at disse menneskene kan utnytte erfaring til å fortsette det i andre territorier.

Hittil er systemet funksjonelt på tabellnivå, men da jeg spurte dem hvordan de har gått med geometrisk styring, forlot de meg med god tilfredshet:

De vil jobbe med gvSIG.

For nå er en av guttene i grunnlaget tatt en mastergrad med Universitetet i Girona, jeg håper å knytte dem til den andre institusjonen Jeg nevnte tidligere for å fremme formidlingen av dette verktøyet for kommunal bruk, og til slutt hvem vet om vi fremme dem gratis GIS konferanse på nivået av Sentral-Amerika. Jeg er ikke sikker på om de våger å bli med III dager med SIG gratis som er nær, har jeg fortsatt et kommende møte med dem.

I den utstrekning at disse institusjonene er involvert i bruk av gratis eller lavprisapplikasjoner, vil vi ha bedre praksis og større bærekraft i prosjektene. Fra hva jeg vet om dette grunnlaget, som forresten er non-profit, vil vi snakke om i de neste 10 år som deres erfaring i over 15 år i prosessen forenkling og modernisering av prosedyrer er stort; så vi vil se om de går på emnet.

2 Svar på "Et annet prosjekt er rettet mot gvSIG"

 1. Utmerket arbeid, gratulerer. Vi jobber med noen kommuner i El Salvador som er interessert i å implementere SIGs. Vennligst ta kontakt

 2. Jeg er en student av miljøledelse i Venezuela og jeg encaminanado bruke denne programvaren på et prosjekt for min kommune, i denne forbindelse vil jeg gjerne se mer informasjon om dette utmerket inicitiva for enkel referanse i min studie vil være svært nyttig for meg og takk på forhånd !!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.