Lag en boks med AutoCAD Civil 3D

Jeg husker at for en stund siden snakket jeg om hvordan gjør dette med Softdesk, vi så også noe jonglering for å gjøre omvendt fra av et konstruert bilde i Excel.

plot autocad sivil 3d I dette tilfellet vil jeg gjøre det med AutoCAD Civil 3D, som er foreningen av AutoCAD Map og AutoCAD Civil 3D. Forresten, miljøet er veldig Land stil, så det vi visste om CivilCAD er ikke veldig nyttig her.

På menyen til venstre innstillingen du kan velge funksjoner, i dette tilfellet har aktivert Komplett Civil 3D å se alle menyene, men du kan se forskjellige miljøer både kartlegging, design, Geospatial etc.

Jeg har denne egenskapen, som jeg har bygget i feltet, nå er det jeg ønsker å lage et bilde av retninger og avstander.

plot autocad sivil 3d

plot autocad sivil 3d1. Lag pakken

For dette lager vi "pakker / opprett pakke fra objekter"

Da velger vi alle polygonale linjene (de er ikke som polyline)

Deretter viser systemet et panel hvor du må velge området, stilen, lagene der egenskapene til linjen og sentroid og andre bittere urter blir lagret ...

Her velger jeg at jeg automatisk legger etikettene (etikettene) til segmentene.

Jeg fjernet muligheten til å slette originalt polygon.

Da gjør vi 0k, det bør plasseres automatisk en sentroid hvor området av tomten er inneholdt.

2. Lag kurstabellen

plot autocad sivil 3d For dette gjør vi "Parcel / ad tables / line", som betyr å lage bordet på lagre og avstander fra linjene.

Panelet etterlater oss spørsmålet stilen du bruker, og hvis vi vil at tabellen skal være statisk eller dynamisk (det endrer seg etter grensene endres)

Da må du bare klikke hvor du vil ha den.

3. Rediger stilen på bordet

plot autocad sivil 3d

Tabellen stil kan redigeres med høyre museknapp på bordet generert og velge "edit tabellstil"

Og her kan du endre navn på bordet, overskrifter, desimal format i lengde og vinkel.

plot autocad sivil 3d

9 Svar på "Opprett et kursdiagram med AutoCAD Civil 3D"

 1. Mr. Professor Alvarez: I Autodesk Civil 3d 2009 tomter oppført som SIT

 2. I Autodesk Civil 3d 2009-pakker vises som SIT

 3. Jeg er den samme som Yasser ved CNR i El Salvador har jeg det problemet at de ikke aksepterer meg sidelinjer (L1, L2, etc) og hva de trenger er en boks som sier punkt (P1 til P2, etc) jeg jobber i den modifikasjonen, men jeg forlater ikke eller heksen. Kan du hjelpe meg?

 4. Takk for at du illustrerer oss med denne veldig gode siden, spørsmålet mitt er hvorfor det ikke finnes noen manualer for hvordan du bruker en totalstasjon, de er alle på scribb og kan ikke lastes ned, jeg vil sette pris på det hvis du kunne laste den opp på et gratis sted.

 5. Hei, herrer.

  Med denne informasjonen så god hvilken som helst bruker av sivil 3D, kan du lage bordet, tusen takk.

  Nå, i tillegg oppretter tabellen av kurs og avstand læring jeg ønsker å lage den med koordinater X, Y (UTM), godt nyttår 2011,

  Hilsener,

  BRAULIO

 6. Veldig bra, det tjener meg, men for å fullføre, vil jeg gjerne vite hvordan du redigerer delen av L1, L2 ... L7, til et annet formatstype 1-2, 2-3 ... 7-1, og også hvis du kunne endre kursformatet til Bare grader og minutter. Jeg har prøvd mange måter, men det går ikke an.

  Takk for din hjelp.

 7. Profe Alvarez

  hvor finner jeg pakker i 2009-versjonen, hvordan gjør jeg det?

  Takk for informasjonen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.