Fra Excel til AutoCAD, lettere aldri

Vi hadde allerede snakket om dette emnet før, faktisk, vi haddeJeg ekko et sammendrag av det beste, men jeg kunne ikke unngå fristelsen til å snakke om en super enkel versjon som en bruker lastet opp til Cartesia-forumet akkurat i dag.

Det er et enkelt Excel-ark med kolonner for å skrive inn data, punktnavn og xyz-koordinater, ideelt for håndtering av hevede poeng med total stasjon som er i en txt separert av kommaer. Som alltid krever makroer at de skal aktiveres.

vb makro xyz autocad

Det er mulig å konfigurere noen grunnleggende parametere som farger, tekststørrelse, hvis høyden vurderes.

vb makro xyz autocad 

Den enkle tingen om denne applikasjonen er at den sender dataene direkte som et Ole-objekt, så du må bare ha AutoCAD åpen, hvilken som helst versjon og punktmasken er bygget. Lag poeng, koder og tekster i et eget lag.

Det krever en komplett visning for å visualisere dem alle, poengene går med deres z og teksten forblir i 0 høyde.

Interessant, selv koden er ikke beskyttet slik at du kan lære hvordan de bygde den.

vb makro xyz autocad

Jeg prøvde det med dataene som jeg brukte igjen for bygge nivå kurver med AutoCAD Civil 3D, og ​​det fungerer faktisk.  Gå dit og last det ned slik at det etter at det har et passord eller ikke lenger er nødvendig, må det være registrert på Cartesia-forumet.

vb makro xyz autocad

8 svar på "Fra Excel til AutoCAD, enklere noensinne"

 1. i et treningsplan generert på en PC, som inneholder Excel-regneark,
  når jeg åpner den i en buss for mac, ser jeg ikke skjemaene,
  noen kan hjelpe meg

 2. Hei,
  Hvor finner jeg mer informasjon eller en bilbiografi om dette emnet for å knytte excel og autocad?

 3. Alt utmerket, tusen takk for siden,
  Nå ser jeg etter en måte å hyperlink egenskaper av objekter med data fra dem i autocad, for eksempel
  Hastighet og flyt i et punkt (Excel) og deretter i Autocad, i egenskapene til det samme, vises dataene.

 4. Jeg vil ha en kopi av det lille programmet, hvor dollar er verdt og hvordan jeg avbryter det

 5. Hei Alexander.

  Bli med på prikkene? det er et nettverk av poeng, hva mener du med å bli med på poengene?

 6. Hilsen dette verktøyet virket utmerket, siden og plakatene, unødvendig å si !!!, er gode folk til å hjelpe oss med det, jeg er student av sivile konstruksjoner her i Colombia, den ga det og det fungerte veldig bra jeg ønsket å vite:

  1) du kan bli med poengene allerede i ACAD, fordi jeg ikke ser en lenke som kan ta meg hvis det er en opplæring her.

  Det er mitt eneste spørsmål og mange, mange takk.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.