Klipp og flett bilder

Dette kom ut som en nødvendig øvelse i kurset nylig som jeg overgav av Microstation og Manifold, her er en oppsummering av hvordan:

Jeg har et senket bilde av Google Earth, som jeg har georeferenced, og jeg vil klippe den ut fra en polygon som representerer utvidelsen av urbane perimeter av en menneskelig bosetting.  bildeDa vil jeg slå sammen det med et gråskala bilde som jeg har lavere oppløsning, men det er et enkelt bilde mens du holder fargene foran.

I dette tilfellet vil jeg bruke Microstation Descartes, som tilsvarer AutoCAD Raster Design eller det vi kjente som Overlay. Hvis Descartes-verktøyene ikke er synlige, lager du "verktøy / verktøykasser" og der aktiveres "Descartes Raster Control" -panelet.

 

1. Klipp bildet basert på polygonen.

microstation avkaller 1

bilde Når jeg har polygonen, bruker jeg kommandoen "korridorbilder", den ber om skjæringspolygonen, så jeg velger den ved å klikke på den gule formen. 
Deretter viser det andre klikk et skjermbilde som spør meg:

  • hvilken av referansebildene jeg vil klippe
  • destinasjonsruten
  • bildeformat
  • hvis jeg vil ha gjennomsiktighet i kutte rester
  • og utdata pikselstørrelse. 

microstation avkaller 1Som standard legger jeg størrelsen på bildene som bildet har, men jeg kan endre dem.

Deretter vises meldingen i hjørnet du behandler, og referansebildet vises på slutten. I resultatet kan du se at fargebildet er kuttet, resten gjennomsiktig slik at jeg kan se gråtonebildet bak.

microstation avkaller 1 

2. Slå sammen begge bildene

bilde  Nå, det jeg ønsker er å lage et av begge bildene, så jeg lager en form for området som jeg vil slå sammen, og bruker "flett bilder" -knappen. Det spør meg det samme som forrige kommando, bildemed forskjellen at jeg i dette tilfellet ikke angir hvert av bildene, men heller det "gjennomsnittlige" alternativet for å velge begge.

Og damer og herrer, se hvor fantastisk det er, det har laget et bilde med begge.

Å, for å gjøre dette trenger du ikke å ha lisens fra Descartes eller Microstation, fordi disken som ble sendt av Bentley hvis du skriver inn din side i Select CD-alternativet gir deg 15 minutter ... det jeg har gjort har kostet meg 11.

microstation beskriver utklipp av bilder

Et svar på "Hvordan beskjære og slå sammen bilder"

  1. JEG TRENGER HJELP, JEG HAR BILDET SATT FRA AUTOCAD CIVIL 3D 2012, MED TILKOBLING OG RASTER, DET ENESTE SOM IKKE GJØR MEG ER Å KJENTE DELEN JEG IKKE ØNSKER Å gjøre, jeg vet ikke hvordan jeg gjør det

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.