Klipp og flett bilder

Dette kom som en nødvendig øvelse i kurset nylig ga jeg av Microstation og Manifold, her er en oppsummering av hvordan:

Jeg har et senket bilde av Google Earth, som jeg har georeferenced, og jeg vil klippe den ut fra en polygon som representerer utvidelsen av urbane perimeter av en menneskelig bosetning. bildeDa ønsker jeg å fusjonere med et gråtonebilde har lavere oppløsning, men holder et enkelt bilde farge til fronten.

I dette tilfellet vil jeg bruke Microstation Descartes, som er et ekvivalent med AutoCAD Raster Design eller hva vi visste som Overlay. Hvis Descartes-verktøyene ikke er synlige, blir "verktøy / verktøykasser" gjort, og "Descartes Raster Control" -panelet er aktivert.

1. Klipp bildet basert på polygonen.

microstation avkaller 1

bilde Når jeg har polygonen, bruker jeg kommandoen "korridorbilder", dette ber om skjæringspolygonen, så jeg velger den ved å klikke på den gule formen.
Deretter viser det andre klikk et skjermbilde som spør meg:

  • hvilken av referansebildene jeg vil klippe
  • destinasjonsruten
  • bildeformat
  • hvis jeg vil ha gjennomsiktighet i kutte rester
  • og utgangspikselstørrelse.

microstation avkaller 1Som standard plasserer størrelsen på bildene som bildet har, men jeg kan endre dem.

Da vises meldingen i hjørnet som behandles, og i slutten vises referansebildet. I resultatet kan du se at fargebildet er kuttet, i gjennomsiktig resten slik at jeg kan se gråtonebildet bak.

microstation avkaller 1

2. Slå sammen begge bildene

bilde Nå er det jeg vil ha for begge bildene å lage en, så jeg lager en form av det området jeg vil slå sammen, og jeg bruker knappen "flette bilder". Han spør meg om det samme som forrige kommando, bildemed den forskjell at i dette tilfellet ikke indikere noen bilder hver, men heller "gjennomsnittlig" for å velge begge deler.

Og klare herrer, se hva et vidunder, han har laget et bilde med begge.

Ah, for å gjøre dette, ikke nødvendig å ha en lisens eller Micro Descartes, for å sende Bentley disk hvis du går til siden din i Velg CD alternativet gir deg 15 minutter ... Jeg har gjort har kostet meg 11.

microstation beskriver utklipp av bilder

Ett svar på "Hvordan beskjære og fusjonere bilder"

  1. JEG TRENGER HJELP, JEG HAR BILDET SATT FRA AUTOCAD CIVIL 3D 2012, MED TILKOBLING OG RASTER, DET ENESTE SOM IKKE GJØR MEG ER Å KJENTE DELEN JEG IKKE ØNSKER Å gjøre, jeg vet ikke hvordan jeg gjør det

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.